Támogasd munkánkat.

Minden olyan kezdeményezés amely több mint egy hobby egy idő után költségekkel jár. Legfontosabb az hogy mi attól függetlenül csináljuk a tevékenységünket immáron több mint két éve hogy bármilyen profitot vártunk volna el. Továbbra sem amiatt csináljuk hogy ebből éljünk meg és továbbra sem szeretnénk értékesíteni. Viszont szeretnénk élni a ma nagyon népszerű közösségi finanszírozás lehetőségével.

Támogatást a kölcsönösség elvén kérjük, azaz mi is adunk cserébe.

Facebook oldalunkon több min 7800 követő van jelen, Világítástechnikai csoportunk pedig 17000 tagot számlál.

Jelen vagyunk Instagram-on és Patreon-on van lehetőség munkák anyagi támogatására. Weboldalunkat folyamatosan fejlesztjük

Mi nem profit orientált társulás vagyunk, tehát ha szert teszünk bármilyen jellegű bevételre, azt a honlap fenntartására és egyéb platformjaink közösségére költjük.

Minden Magyarországon jelenlévő gyártónak lehetőséget biztosítünk bemutatkozásra (egy bemutatkozó cikk ). Ez a cikk teljesen ingyenes és minden egyes média felületen, amivel rendelkezünk meg fogunk osztani.

Viszont nem kívánunk foglalkozni alsó kategóriás és minőségben általánosan negatív megítéléssel rendelkező márkákkal.

Mivel minimális anyagi támogatás ellenében, folyamatos cikkeket tud megosztani honlapunkon továbbá folyamatos támogatóként megjelenítjük honlapunkon.

Amennyiben érdekli a lehetőség keressen minket: v.inspiraciok@gmail.com

Amennyiben nem szeretnél minket támogatni anyagilag, természetesen azt is nagyon köszönjük hogy megnézted oldalunkat.

Lehetőséged szerint kérlek oszd meg a oldalunkat vagy cikkeinket hogy minél többen értesűljenek újdonságainkról vagy iratkozz fel hírlevelünkre.