Rólunk

Világítástechnikai Inspirációk!

“Hivatásunk a fény”

A kis csapatunk 2018 év elején alakult azzal a céllal, hogy megmutassa a magyarországi vásárlóknak ezen szakma szépségeit. Úgy gondoljuk, hogy egy lámpa választásánál nem lehet csupán az ár alapján választani. Sok paraméter befolyásolja a megfelelő választást, mint például design márka minősége és fénytechnikai paraméterek. 

Aktívak vagyunk a social mediában Facebook oldalunkkal és Instagram oldalunkkal, lehetőséget biztosítunk Facebook csoportunkban kérdéseitek nyilvános feltevésére ahol szakemberek és mi válaszolunk nektek.

Ahogy a Facebook oldalunk és csoportunk is próbál segítségére lenni mindenkinek így ezen honlap is ezzel a céllal indult el. Reméljük rövid cikkeik olyan gondolatébresztőket nyújtanak melyekkel szebbé jobbá tehető minden otthon hisz a fény fontos és a lámpa az otthon egyik ékszere. 

Az oldal a Világítástechnikai Inspirációk blogja. Ahogy a cím is mutatja szeretnénk megosztani veletek a világból származó világítástechnikai újdonságokat design termékeket és érdekességeket. Mindemellett találtok olyan cikkeket melyeket annak jegyében írunk hogy egyszerűbb legyen eligazodni egy lakossági vásárlónak. Oldalunk nem értékesít, márkafüggetlen tanácsadó blog. 

Eszláry Mátyás Áron

Területek: Marketing és megjelenés koordináció

Facebook, Instagramm és Weboldal megjelenési és tartalmi irányait fejlesztem, és emellett posztokat cikkeket írok.

Email: v.inspiraciok@gmail.com