A jól ismert EGLO FUEVA friss modelljei továbbra is “bestoff” lesz!

Engedd meg, hogy a címet rögtön az elején helyre tegyük és megmagyarázzuk! Szinte biztos, ha jártas vagy a világításban, ha nem láttál már EGLO FUEVA lámpákat. Maximum nem tudtad, hogy láttál már. Abszolút piacverő modellek, aminek köszönhető, hogy elsők közt jelent meg a kis méretű LED panelek palettáján. Számos méretben, formában, színben voltak kaphatóak. Nem túlzás a gyártó egyik bestoff termékköre!

Azonban minden terméknek egyszer muszáj egy kis frissítésnek lennie, hogy a töretlen siker még tovább és tovább tartson. Akár egy autó modell frissítésnél. Érezte ezt az EGLO is, és nem is hagyta figyelmen kívül. Így megérkeztek az új generáció FUEVA termékek. 

A külső változások a négyzetes verzióknál rögtön szembetűnnek! Azonban oly módon, hogy ténylegesen elődjeivel azonosul, csak éppen már lekerekítettebb sarkok jellemzik. Ez modernebb hatást eredményez. 

Színekben maradt a fekete, fehér, matt nikkel a választék. Viszont az IP44-es típusokban, akár króm színben is kitud választani az általad kívánt helyekre! Emellett pedig újdonság, hogy a lámpatestek vékony kivitelűek, ami 28mm-30mm-t jelent.

Ahogy a régebbi FUEVA modelleknél úgy itt is megtalálható a szortimentben a falon kívüli és süllyesztett modellek. Mindkét típusnál azonosak a méretek és a vele együtt járó fényáram mennyiségek.

Példának okáért egy süllyesztett kerek FUVEA indul a 86mm-es átlójú kör alaktól, ami 300lm-re képes, egészen a 216mm-es verzióig, ami viszont már 1800lm-t tud leadni.

Tulajdonképpen azt szükséges eldöntened, hogy milyen LED panellel szeretnél dolgozni és milyen a mennyezeted az otthonodban. Amennyiben meg van már tudod is, hogy melyik irányba indulj el. A falon kívüli vagy süllyesztett felé. Ezt követően már csupán a méretet kell kiválasztanod vagy a kívánt fénymennyiséget.

Persze a FUEVA az IP védett lámpáival a vizes helyiségekbe is hű társad lesz, merthogy IP44-es besorolású modellek is kaphatóak. Így a teljes otthonodat meg tudod oldani totális összhangban a lámpák tekintetében.

Ebben a cikkben nem foglalkozunk minden egyes modellel. Hogy miért? Pofon egyszerű a választ! Mégpedig hogy tengernyi -féle FUEVA kapható! Egy hétig lehetne írni és Neked olvasni róla! 🙂

Inkább az maradjon meg benned kedves olvasó, hogy „ha LED panel, EGLO-ra fel!”.

A Fueva kínálata bizonyítja újfent, hogy az EGLO nem szeret félmunkát végezni és igenis ad a vásárlók véleményére a fejlesztések érdekében.

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Leave a Reply