Légy stílusos a fürdő világításában is az EGLO-val!

A fürdőszoba helyiség legtöbbször háttérbe szorul egy felújítás, avagy építkezésnél a világítás tekintetében. Holott legalább olyan fontos a lámpa szempontjából, mint bármely más lakrész. Gondolj csak bele, hogy a reggeli készülődések, esti tisztálkodásoknál nem kevés időt töltesz ott.

Így ne vedd fél vállról és alaposan tervezd meg a fürdőszobai lámpáid. Amennyiben a kívánt fényáram elképzelés meg van, jöhet a design faktor. Ez így, komplexen az EGLO gyártónak nem lehet akadály, tehát ismerd meg az EGLO Romendo termékeit.

A mindenkori igényeknek megfelelő elegáns, mégis fiatalos attitűddel rendelkező Romendo lámpák a fürdőszobád ékkövei lesznek egészen biztosan. A króm alaptest remek szimbiózisba áll az opálosított üveggel. Legfontosabb tulajdonsága a design mellett mégis az, hogy fürdőszobai lámpák. Magyarán rendelkezik megfelelő védelemmel a víz ellen, ami ebben az esetben IP44-es szabvány teljesítését jelenti. Így nem kell aggódni a kifröccsenő víz vagy esetleg páralecsapódás okozta káros következményektől.

A Romendo lámpacsalád öt típusból áll. Nevezetesen négy féle fali verzió és egy mennyezeti. Ezzel tulajdonképpen le is fedi a szükséges világítási formákat a vizes helyiségekbe. 

A fali Romendo lámpák egy sémára épülnek. Négyzetes lámpatest, kerek üvegburával. Tökéletes harmónia, pedig két ellentétes forma! A különbség a fényforrások -üvegburák- számában mutatkozik meg. A kissebtől, ami két fényforrást takar és a nagyobb, ami három fényforrással rendelkezik. Fontos azonban, hogy a kettes Romendoból több is létezik és azonos fényárammal rendelkezik, ami 1140 lm-t jelent. Mivelhogy az egyes is inkább két üvegburát jelent, csak éppen direkt-indirekt módon. Ezzel a megoldással a tükör mellé helyezve igazán elegáns hatás érhető el. A hármasnak 1710 lm a fényáram tulajdonsága.

Végezetül a mennyezeti Romendo lámpatest következik, amit fényforrásból áll, szépen egységesen eloszlatva az alap króm lámpatesten. Ennek fényárama már kiváltképp magasnak mondható, mivel 2850 lm. Ez vizes helyisége, ahol számolnod kell például azzal, hogy biztos akad egy tükör minimum, felerősíti a fényt. Így ennél többre biztos nem lesz szükséged!

Tipp:

Javaslatunk az, hogy -ahogy minden lámpánál- alaposan tervezd meg a villamos résznél, hogy hova melyik Romendo lámpát szánod, hogy annak a megfelelő betáplálás biztosítva legyen.

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Leave a Reply