Egyszerűen nagyszerű kültéri HELSINKI család az EGLO-tól

Manapság nagy kihívást jelent egy jó, dekoratív, a mai dizájnt követő kültéri lámpát találni. Ne legyen túlgondolva, de mindenképpen megfeleljen a mai 21. század elvárásainak színben és küllemben egyaránt. Na és persze az ár/érték arány sem egy utolsó szempont. A gondolkodást viszont, hogy mi legyen az kültéri lámpád, már meg is oldottam neked, amiben a partnered ismét az EGLO lesz. A kulcsszó a HELSINKI kültéri lámpacsalád melyet most pár sorral bemutatok neked.

Mit is tudnék mondani erre az egyszerű, de egyszerűségében szemet gyönyörködtető HELSINKI lámpacsaládra? Annyit, hogy menő, de nagyon! Semmi fölösleges dekor, meg itt egy kampó, meg ott egy rács. Hengeres forma, nemesacél anyag és szín, egy elegáns, műanyag búrával ötvözve. IP44-es védettségének köszönhetően, jól bírja az időjárás szélsőséges viszontagságait. Hatalmas előnye a kültéri lámpák körében, a rendkívül széles család, melyben mindent megtalálsz.

Fali lámpája 390mm magasságú, melynek 75mm az átmérője és a faltól való kiállása 165mm remek dísze lehet falaidnak. Tökéletes vonalaival feldíszíti falaid.

Fali szenzoros testvérének magassága 450mm, egy 75mm-es átmérővel és 165mm-es faltól való kiállással. A szenzor érzékelési szöge 110 fokos, 5 méteres érzékelési távolsággal. A lámpa világítási ideje 15 és 420 másodperc között állítható, így te tudod szabályozni mennyi ideig világítson.

Állólámpája két méretben fogja uralni kerted, parkod világítását. A rövidebb 450mm, míg magasabb változata 1100mm. Az átmérőjük 75mm fali testvéreikhez hasonlóan. A biztos lábakon állást pedig egy tökéletesen kialakított 115mm-es talp biztosítja.

Technikai paraméterek

Szenzoros állólámpái 450mm és 1100mm magasságúak. 75mm-es átmérő és egy biztonságos helyben állást garantáló 115mm-es talp a garancia, hogy a szomszéd kutyája sem tudja felborítani. A szenzorok érzékelési szöge itt is 110 fok, mely egy 5 méteres érzékelési távolsággal tud dolgozni. Világítási ideje 15 és 420 másodperc között állítható. 

Roppant egyszerű E27-es foglalattal látta el az EGLO ezt a helyes kis HELSINKI lámpacsaládot. Így te tudod meghatározni a fényerő és színhőmérséklet milyenségét egyaránt. Maximum 12W-os fényforrást használhatsz, mely a LED technológiának köszönhetően tökéletes fényt tud biztosítani lámpádnak. Az EGLO fényforrásokból pedig meg is tudod oldani ezt a kérdést, van választék bőven.

Összegezve a HELSINKI kültéri lámpacsaládot, egy tökéletes választás mindazoknak, akik szeretik a szépet, az egyszerű, modern, letisztult dolgokat, és a pénztárcájukat.

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Leave a Reply