Pezsgő, modern dizájnú lámpák az EGLO-tól!

Léteznek olyan lámpatípusok amiknek a története nem túl régi, mégis nagy keresletük van. A következőkben is egy igazi üstökösként berobbant, aktuális lakberendezési divathoz idomuló lámpacsalád. Ez köszönhető a hibátlan piaci rés megtalálásának és fiatalos gondolkodásmódnak, amit az EGLO gyártó újra és újra bizonyít!

A recept egyszerű. Követni a pillanatnyi dizájn irányvonalakat, színeket és elkészíteni egy kollektív integrálhatóságot a környezethez viszonyítva. Kezdjük is a Vallaspra család telitalálatú színválasztásánál. Ez pedig a pezsgő szín! Gyakori konkurenciánál, hogy fekete, fehér, arany színeket használ hasonló lámpáknál. Azonban, hogy egy klasszikus színhasználathoz nyúljon a pezsgő színnel már ritkább. Ó, pedig mekkora ötlet! Nem tolakodó vagy nagyzoló, hanem finoman simul az otthonod miliőjébe. A Vallaspra lámpák keret színhasználata mellett pedig, tökéletes szimbiózisba van az opál lámpaburával. Egyszerűen egy érzéki eleganciát sugároz az összképe.

Formavilág. Örvendetes, hogy a színhez hasonlóan, a szögletes, kocka és hasáb formáknál maradtak, így igazodva a modern lakberendezéshez. Leginkább a -méltán népszerű- LOFT stílusba tartozik a Vallaspra család lámpái. De igazából beillik minden modern stílushoz, viszont akár egy komolyabb klasszikus berendezésű helyiségbe is képes beilleszkedni, sőt feldobni a hely hangulatát!

Ismét remek gondolat volt a gyártótól, hogy nem álltak meg a két -féle mennyezeti és függesztett Vallaspra modelleknél. További modelleket is szolgáltat hozzá, ami az asztali lámpát jelenti. Így gond nélkül tervezhető otthonodba a Vallaspra lámpacsalád.

Jó jó lakberendezési tárgynak már megfelelő mondhatod. De hol van a lámpa tulajdonsága? Kérdezed joggal. Ne félj, simán teljesíti az alapfunkcióját is! Minden modell E14-es foglalattal van szerelve, így kedvedre válogathatsz mind fényerő, mind pedig fényáram tekintetében a tökéletes hangulat érdekébe.

Méretek tekintetében is kiváló döntések születtek a Vallaspra lámpáknál. A kocka mérete 165mm x 165mm. A legnagyobb hasáb pedig 910mm hosszú. Így remekül kombinálható és testre szabható.

Tipp

A Vallaspra lámpák alkalmazása kiemelkedő szerepű lehet például egy mély kék vagy zöld színt uraló szobába. Ugyanakkor a snassz fehér, steril helyiségeket is fel fogja dobni.

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Leave a Reply