Szögletesen textil mennyezeti lámpák az EGLO-tól!

A lámpák evolúciója gyakorlatilag az anyaghasználat szintjén követhető! Míg régen a fa, mint természetesen elérhető alapanyag volt a jellemző, úgy a 2000-es években már a műanyag nyert teret. Aztán jöttek az acél és a mindig jelenlévő üvegbúrás lámpák! Aztán egyszer csak betört a szövet anyagú lámpa, ami mindent vitt!

Ez nem a véletlen műve, hiszen természetes alapanyag, ami rendkívül jól illeszkedik bármilyen környezetbe a légies kinézet miatt. Barátságos és napjainkban a színeknek hála kifejezetten korszerű miliőbe is bevonható! Az EGLO nagyon jó, ha nem a legjobb textil lámpákkal rendelkezik a szortimentje szerint! Két családot mutatunk be, ami azért újdonság, merthogy végre nem csak ovális és kerek, hanem végre szögletes formában is elérhető! Ez a Posaderra és Pasteri modelleket jelenti!

Posaderra

Ahogy már említettük, most kizárólag a szögletes típusokkal foglalkozunk, és a Posaderráknak két fő típusa van. Van egy kis négyzet alakú, továbbá egy téglalapalakú. Az előbbinek a mérete majdhogynem egy 140mm-es kocka (kivétel a magasság, mert az 150mm). A lámpa három -féle színben kapható: szürke, fehér és tópszín (barnás árnyalat). Mindegyikre egyformán igaz, hogy fehér opál lezárása van, aminek eredménye a homogén fény megjelenése. Jut eszünkbe! Ezt egy darab E27-es fényforrás biztosítja, aminek maximum 28W lehet a teljesítménye! Lényeges, hiszen ez azt jelenti, hogy egész nagy teljesítményű, nagyobb méretű E27-es izzót is bele tudsz rakni. Ezáltal érheted el akár az 1500lm-es fényáramot is egy ilyen kis méretű lámpában!

A másik alakú, a téglalap alakú Posaderra. A választható búra színekben és külső jegyekben megegyezik a kis testvérével. Még a fényforrás lehetősége is azonos, azzal a különbséggel, hogy ezekbe három darab E27-es maximum 28W-os izzó tehető! Ez a kevéstől távol áll, mint Makó Jeruzsálemtől! A négyzet típust tovább számolva, könnyedén elérheted a 4500 lm-es fényáramot, ami már egy nappalira is elegendő lehet! Persze ezt a mérete biztosítja, mivelhogy 750x280mm a lámpatest!

Pasteri

Tulajdonképpen másik család, de bármikor összekombinálható a Posaderra család tagjaival! Nem hiszed? Pedig ugyanazokban a színekben kaphatod és szintén szögletes. Sőt inkább négyzet ez is, csak éppen nagyobb méretű! Ez 575x575mm-t jelent. Kevés lett volna a három foglalat? Akkor ezt figyeld! A Pasteri szögletes mennyezeti lámák öt, ismétlem ÖT fényforrással szerelhető! Nincs az a helyiség amire ne lenne elég egy jól megválasztott fényforrással!

Tippek

Van két javaslatunk! Az egyik adja magát, hiszen a Posaderra és Pasteri lámpák testvér modellek, tehát remekül kombinálható akár egy légtérbe egymás mellett is! A másik tippünk, ha EGLO Connect okos izzót veszel és a fehér modellekbe szereled. A fehér búra remek fényjátékokat képes közvetíteni a lámpából kilépő fény által, amivel tökéletes hangulatokat tudsz megalapozni!

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Leave a Reply