Robosztus, minimál, fali lámpa a Philips-től!

A következőkben bemutatjuk a Philips egy tökéletes kültéri fali lámpa típusát mégpedig a címben említett jellemzők alapján, csak, hogy vigyünk egy csavart bele, visszafelé haladva!

Kültéri falilámpa

A kültéri fali lámpa mára már egy szinte teljesen alap világítási forma. Nem véletlenül tölt be fontos szerepet. A ház melletti járdák megvilágítása a fő szerepe, vagy teraszok megvilágítása. Ezek mellett hangulat fokozó, design elem. A design és kültér révén az Afterglow lámpánál tökéletes választás, hogy a színhőmérséklete meleg fehér. Így lesz barátságos és közvetlen hatása, nem pedig rideg. Amivel nem is lenne baj, de ha az amúgy is ridegebb minimalista stílus mellé még a színhőmérséklet is hűvös, az már túl sok lenne. A lámpatest kettősszigetelés minősítést kapott, illetve IP44-es besorolást. Ezek által biztonsággal alkalmazható kültéren!

Minimál

Képzelj el egy manapság gyakran épített modern minimalista házat. Egyszerű négyzetek és úgyszint egyszerű anyaghasználat. Pont ezt testesíti meg az Afterglow lámpa is! Antracitszürke alumínium öntvény. Ez az „U” alakú öntvény van kiegészítve egy tejfehér üveglappal, így marad egyszerű és modern külseje. Az üveglapnak nem csak látvány szerepe van, hanem egy tökéletes homogén fényeloszlást biztosít a lámpatest fényének. A minimál jellemvonások folytatódnak a belső tartalomnál is. Hogy is értjük ezt? Úgy, hogy a lámpának mindössze 2×4,5W a fogyasztása, amiből így is elő tud állítani 1000lm-t! Ezt természetesen a legmagasabb minőségű LED technológiának köszönheti a lámpa, aminek rendkívüli élettartama, akár 30000 óra aktív használatot jelent.

Robosztus

Igen bizony… Ez nem egy kicsike lámpatest. És ez jó! A stílusra is jellemző, hogy nem elaprózott méretekkel dolgozik. Így hát az Afterglow, a maga 30cm-es magasságával és 26cm-es szélességével méltán mondható nagyméretű lámpának. Főleg kültéri falilámpa kategóriában. Azonban nehogy összekeverd egy batár lámpával. Ugyanis nagyon jó ízléssel és arányokkal dolgoztak és így, -a nagy méretet meghazudtolva- egy elegáns és kecses lámpa a végeredmény!

További plusz funkció, hogy egy fényerőszabályzóval összekomponálva, egyedi hangulathoz tudod beállítani a lámpák fényét. Ez bár nem tartozék, de kompatibilis a lámpa a fényerőszabályzókkal. Tartozék viszont torx kulcs, aminek a segítségével különösebb szakértelem nélkül is könnyedén fel tudod helyezni a helyére.

Ami még kiemelt fontosságú, az a megszokott Philips minőség. Ennek pillérje a teljes körű két év garancia, amin felül a LED modulra pedig, további öt év van adva a gyártó részéről.

Forrás: PHILIPS

Leave a Reply