Három lámpa egybe csomagolva! MENTALURGIA!

Az idő előrehaladtával minden lámpatípus fejlődik és egyre színesebb repertoárt tudnak bemutatni a gyártók. Vannak kivételes, a megszokottól eltérő, kitekintő irányzatok is. Ez nem mindig garancia a biztos sikerre vezető útra. Azonban az EGLO-nak a mennyezeti lámpák terén, a MENTALURGIA kollekcióval ez is sikerült!

A MENTALURGIA lámpákat első ránézésre, talán a „kaotikus” vagy „bohém” címszó jellemezné. Amúgy az is, de közel sem rossz értelemben! Amikor gyakran elhangzik, hogy szeretnének egy kicsit más vagy nem hétköznapi lámpát, na akkor pont erre lehet gondolni. Ahogy a címben is szerepel, ezek a lámpák attól lesznek különlegesek, hogy egy lámpatest, mégis három különféle lámpából tevődik össze.

Ez a szabadszellemű tervezés hozta el a MENTALURGIA lámpákat a Te otthonodba is! A design mellett, nincs panasz a technikai adottságokra sem! Ugyanis 1860 lm meg 1740 lm és még a legkisebb egysége is 1200 lm fényárammal áll rendelkezésre. Összeadva ez így, 4800 lm! A méretét tekintve -ami leegyszerűsítve 480mm x 480mm- ez igen magasnak tudható be!

Mindezt olyképp, hogy a fali kapcsoló segítségével képes vagy a lámpát különböző módokban beállítani színhőmérséklet szerint. Így lehet szimplán egy színhőmérsékletű az egészet tekintve, vagy akár egységenként eltérő színhőmérséklet.

Ez azért is érdekes valahol, mert ugye a Világítástechnikában köztudott, hogy azonos lámpatesteknek a színhőmérséklete megegyező kell legyen. Ezzel szembe menve a MENTALURGIA lámpáknál még is működik ez a „vegyes bazár”!

Ami szerethetővé teszi a MENTALURGIA lámpákat az a rendkívül ügyesen alkalmazott lámpaegységek megválasztása. Mégpedig a pikantériája, hogy van direkt és indirekt világítási képe is. Ettől lesz egy kicsit zűrzavaros, mégis játékos és modern egyben!

Kerek variáns

A fentebb leírt méretek egyébként a négyzet alakú MENTALURGIA lámpára igaz. Azonban kapható egy kerek verzióban is. Minimálisan kisebb, 460mm x 420mm és fényárama is arányosan kevesebb, de így is 4450 lm. Ezt már csak a saját ízlésed, illetve a helyiség design irányvonala fogja eldönteni, hogy négyzetes, vagy kerek típus az oda illő!

Az anyaghasználat műanyag, így gyerekszobába is prímán alkalmazható és tuti biztos, hogy a lurkók is fogják szeretni! Hiába a műanyag, azonban olyan jó minőségű, hogy nem is annak látszik, főleg, hogy finom króm vonalakkal fel van dobva. Ezáltal egy kecses elegáns mennyezeti lámpa a végeredmény, ami bárhová beilleszthető.

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Három lámpa egybe csomagolva! MENTALURGIA!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Leave a Reply