Kültéri elegancia Patio család formájában PHILIPS-től

A tavasz közeledtével egyre többet mozogsz az udvarodon, kertedben. De valami kis apró bogárka mindig ott motoszkál a fejedben, hogy házad, kerted milyen formában lehetne szebbé tenni. Persze egy kis „nem hiszem el, hogy a szomszéd megint mit talált ki „mondat sem bántaná a füled! Ennek dacára nem is állsz messzire sem a szépségtől és persze a jó szomszédtól várt mondattól sem. A titok kulcsa a myGarden Patio kültéri lámpacsalád a PHILIPS-től.

Ez a gyönyörű Philips myGarden fali és oszlopos lámpa pazar külsővel világítja meg kerted vagy teraszod, de ne feledkezzünk meg, hogy tökéletes választás sétányok megvilágítására is. Kiváló minőségű öntött alumíniumból és kiváló szintetikus anyagokból készült, mely könnyedén ellenáll az időjárás szélsőséges viszontagságainak.  A lámpa IP44-es védettséggel rendelkezik, mely védett a ráfröccsenő vízzel szemben. Színét tekintve szürke, ennek köszönhetően szinte minden kültéri szegmensben megállja a helyét.

Fali lámpája a Patio 1528054PN melynek magassága 235mm, hosszúsága 140mm és szélessége 197mm. Nettó tömege 1580g, melyből látszik tekintélyt parancsoló minősége is. Foglalata az örök E27, melyből egy darab is bőven elég. 60W-os maximális teljesítményű fényforrással üzemeltetheted, de a LED technológiának köszönhetően ez a határ már a csillagos eget súrolja.

Oszlopos kialakítású állólámpája a Patio 1528254PN szintén elragadó külsővel pompázik. Magassága 471mm, hosszúsága 153mm. szélessége 153mm. Az erős, stabil, kiszélesedő talprész megfelelő stabilitást biztosít trendi lámpaoszlopodnak. Súlya 1940g, ennek köszönhetően nem is kell félni a tavaszi szellőtől, ami kárt tehetne benne. A fali testvéréhez hasonlóan itt is az E27-es foglalat dominál, melyet tetszőlegesen variálhatunk teljesítménnyel és színhőmérséklettel egyaránt.

Összegezve egy pár szóban a myGarden kültéri lámpákat: A PHILIPS ismét elhozta számodra, amire szükséged van a kültéri világítással kapcsolatban. Egy 21. századi stílust és praktikumot ötvöző találmányt, mely díszíti és öltözteti kerted, épületed. Modern, letisztult külső, masszív szerkezet, egyszerű szerelhetőség. A lámpád neve Patio a PHILIPS-től. Természetesen, amennyiben a szomszéddal jó a kapcsolatod, áruld el neki hol szerezted be a lámpát, abból baj nem lesz!

Leave a Reply