Házszám világítással? Naná!

A cím abszolút nem megtévesztő. Valószínű Te is találkoztál már vele, de nem biztos, hogy belegondoltál, hogy számodra is egy remek megoldás lehet. Ezért is ismerd meg, az EGLO MARCHESA lámpákat, hogy megbizonyosodj a jelenlétéről!

Ki nem szeretné a praktikus megoldásokat? Főként olya módon, hogy még tetszetős is legyen? Ilyen téma ez a házszám világítás is. Gyakran elkészül egy új otthon, avagy felújítják otthonukat és a házszám elhelyezés az egyik utolsó részlet. Mire megtalálod a hozzád illőt, már az is sokszor egy örökkévalóság. Meghatározott stílus és színekkel. 

És ezt követően merül fel a kérdés, amikor felrakod, hogy miképp fog ez látszani sötét időszakban. Márpedig ez kardinális kérdés, már csak ha a téli hónapokra is gondolsz. Nem, hogy árt, inkább kiemelten fontos komponensed lehet otthonod homlokzati összképén!

A MARCHESA lámpák egyben házszámok is. Ennek jelentősége abban nyilvánul meg, hogy maga a szám gyártói elrendezés és tervezések alapján, hibátlan megvilágítással fog rendelkezni. Mai igényeket kielégítve, magától értendő, hogy beépített LED-del vannak szerelve. Így a magas áramfogyasztás is garantáltan felejthető! Léteznek napelemes hasonló házszám világítók, de a tartósság szempontjából tekintve, inkább a hagyományos 230V-os betáplálású az ajánlott!

Egy fontos tipp a MARCHESA termékekhez! Mivel 230V szükséges a működtetéséhez, így ügyelj arra, hogy a tervezésénél jó előre gondold ki annak végleges helyét, mert a betáp kábelt aszerint kell előkészíteni!

Kétféle MARCHESA kapható. Külsőjegyei teljes mértékben megegyeznek, nem látszik különbség. Az alap modell 3000K színhőmérsékletű fénnyel világít, mindezt 1300 lm fényáram értékkel! Kültéren alkalmazott lámpa, így ez szükséges is! A 300mm-es kör alakú lámpatest, tökéletes méret főleg, hogy nem hivalkodó designról van szó.

Az „extrásabb” kivitel szintén 300mm-es, azonban fényáram tulajdonsága már 1650 lm. Ehhez társul, hogy a lámpa 2700K-től egészen 6500K-es színhőmérsékletig paraméterezhető. Így mindneki megtalálja a hozzá legközelebb álló, kedvelt színhőmérsékletet. Mindezt kényelmesen, távirányítóval tudod beállítani vagy akár applikáción keresztül!

Összegzés

Amennyiben még lehetőséged van, mindenképp fontold meg ebben a stádiumnál az IP44-es besorolású MARCCHESA lámpákat, hiszen most már láthatod, hogy egy nagyszerű választás lehet.

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Olvass egyéb EGLO lámpáról is:

ttps://lumencenter.net/2021/08/20/loft-stilus-kulterre-is-az-eglo-val/

Forrás: EGLO

Leave a Reply