Szemkímélő EyeComfort mennyezeti lámpa a Philips-től!

Ahogy már korábbi cikkünkben is bevezetést kaptál a szemkímélő, EyeComfort termékekről, úgy a következőkben folytatjuk ezt.

Nem tudom Ti, kedves olvasók, hogy vagytok vele, de vannak lámpatestek, amikre, ha ránézel egyfajta nyugodtságot vált ki. Ez gyakran lehet szín, forma, avagy méret alapján. Azonban a PHILIPS megalkotta a DAWN mennyezeti lámpákat, ami nemes egyszerűségükkel érik el a harmonikus hangulatot.

A jó öreg alapokhoz nyúltak vissza külalak tekintetébe. Értjük ezalatt azt, hogy formát tekintve, egyszerű kerek az alap lámpa. Mennyezet felől szélesedik, ami nem csak formavilág tekintve kiváló, hanem a fényt is szebben szórja.

A másik fontos tényezője a DAWN lámpáknak, az elérhető színek. Ezek az alábbiak: fehér, szürke és fekete. Univerzális színek, ami a lámpa kinézetével, egy bárhol használható lámpát eredményez.

Szinte említeni sem szükséges, de beépített LED fényforrással rendelkeznek, a mai kor technikájának megfelelve. Amennyiben már itt járunk, a lámpa 114W teljesítménnyel 1100 lm fényáramot képes előállítani. Nagyobb szobákba, ez picit kevés lesz, de rendkívül mutatós, ha két DAWN lámpát helyezel fel akár egymás mellé, akár szétosztva a mennyezeten. Egyébként a lámpa mérete, ami 310 mm ezzel a fényárammal tökéletes értéket képvisel!

És a legfontosabb technológiai tulajdonsága még csak most következik. Ugyanis a DAWN lámpák is már az új irányvonalú EyeComfort vonalat képviselik. A rendkívüli fényforrás élettartam mellett, ami 15000 h-t jelent még számos szemkímélő tesztnek is alávetették. Ilyen például a színvisszaadás, villogás vagy a vakító fény.

A DAWN lámpák az EyeComfort-nak köszönhetően dimmelhetőek, tehát állítható fényerő tulajdonságuk is fel vannak vértezve. A lámpa színhőmérséklete egyébként 3000K, amivel a lámpa valóban egy végtelen relaxációs élményt ad.

Forrás: PHILIPS

Leave a Reply