Klasszikus lámpaformákba csomagolt csúcs technológia!

Vannak, akik keresik, fürkészik az újdonságokat a világítástechnika területén. Azonban el kell fogadni, hogy van egy olyan tábor is, akinek szimpatikusabb a hagyományosabb kinézetű és hosszútávra tervezhető lámpákkal. Azonban a technika suhanása, mellett mégis csak szeretne mindenki lépést tartani. Erre az egyvelegre tökéletes, a vadonatúj HUE termékcsalád INARA lámpája!

Az IP44-es tulajdonságból adódóan ez a lámpa főként kültéri használatra javasolt. Legalább is nem okoz problémát az időjárás szeszélyes viselkedése sem az INARA lámpáknak! Külalakja és benyomása nevezhető vintage stílusnak, azonban inkább egy klasszikus kategóriába sorolnánk, ami modern, letisztult jegyekkel van finomra hangolva. Ehhez a megjelenéshez a legjobban idomuló szín, a fekete párosul.

Méretét tekintve egy 277mm magas, és 219mm-es szélességű formára asszociálj! Talán nem is lehetne jobban belőve a mérete, mert így alkalmazása bármilyen környezetbe könnyedén kivitelezhető.

Ehhez a lámpához egy darab E27-es foglalat társul. Teljes mértékben elég a kültéri oldalfali lámpák kategóriájához. Biztos már magad előtt elképzelted, és a tökéletes összképhez már csak egy filament izzó hiányzik! Abszolút hangulat faktor, főleg ebben a lámpában! 

És most jöjjön csak az híres „DE!”. Más helyzetekkel ellentétben, azonban itt maximálisan pozitív konteksztusban! Ugyebár az eddig leírtakat alapján, akár más gyártó terméke is képes ezt produkálni. Csakhogy ez egy HUE termék. Amiből adódik, hogy rendelkezik plusz funkcióval vagy képességgel. És igen, van is! Applikáció segítségével betudod akár távolról is állítani a működését, sőt a lámpának a működésének az ütemezése is rendelkezésedre áll. 

Az INARA lámpák beépített mozgásérzékelővel is el vannak látva, ezáltal biztosítva az energiatakarékosság magas hatásfokát!

Extra

És ne feledkezzünk meg egy hatalmas piros pontról! Itt arra gondolunk, hogy az INARA lámpákhoz jár egy izzó is a csomagolásban. A már említett legjobban hozzá illő, izzószállat imitáló vintage izzó. A legromantikusabb 2100K-es és 550 lm értékeivel hibátlan összképet fog eredményezni!

Az INARA lámpa már a jövőnemzedék alap darabja a felsorol tulajdonságaival, hiszen egy okos otthon alap darabja is lehet! Mindezt a már jól ismert megbízható PHILIPS minőségben és garanciális feltételekkel.

Forrás: PHILIPS

Leave a Reply