Kényelmes elegancia letisztult formában az EGLO-tól

Modern, letisztult lámpát keresel? Az van bőven a lámpaiparban, de szűkítsük egy kicsit a palettát. Szeretnéd, hogy egyszerű, letisztult lámpád legyen? Semmi cicoma, mégis egy kis extrát nyújtania kellene, elvégre a mennyezeteden fog feszíteni. De, hogy ne érje szó a ház elejét meg is találtam neked a tökéletes lámpát, a neve ZUBIETA-A, melyet ismét az EGLO teremtett meg.

Egyszerű forma, rengeteg funkcióval, melyet távvezérlő segítségével, a komfortzónádat bővítve kezeled. Te csak csücsülsz a kanapédon, a lámpád pedig várja a kedvednek megfelelő beállítást a távirányítója segítségével. Anyagát tekintve acél/műanyag, ami nem terheli a mennyezeted fölösleges kilókkal. Színvilága fekete és fehér, ami úgy teszi vonzóvá a lámpát és úgy kelt figyelmet, hogy a maga egyszerűségével pozitívvá teszi első benyomásod. Felhasználási területe nem ismer határokat. Az otthonodtól, a szállodák, éttermek, irodák világításaként megállja a helyét minden területen. Három méretben és két féle színben, fekete és fehér került a forgalomba a ZUBIETA-A család, melyet távvezérlő segítségével tudsz funkcionálni. Lámpád védettségét tekintve IP20, közepes méretű szilárd tárgyak ellen védett, viszont víz elleni védettsége nincs. A beépített LED modulnak köszönhetően nem kell külön fényforrásról gondoskodni. Élettartalmát tekintve 25000 óra, ami napi átlag használat mellett is 15 évet jelent.

A legkisseb családtag 300mm átmérővel és 40mm magassággal rendelkezik. Teljesítménye 18W, ennek köszönhetően 1900lm fényerő érhető el. 

Ezt követi a 450mm-es testvér, ami szintén 40mm-re díszít mennyezetünktől. 24W-os teljesítményével 2300lm fényerőt tud produkálni.

Végül következzen a legnagyobb átmérővel rendelkező 595mm-es ZUBIETA-A, mely 36W-os teljesítménnyel, 3700lm fényerőt tud produkálni.

A tartozék távirányítóról egy kicsit bővebben: A lámpával össze kell hangolni. Egyszerre több, akár 8 lámpát is tud vezérelni egy távirányítóval. 7 lépésben tudja szabályozni a fényerőt és a színhőmérsékletet, 2700-6500k között. Emellett találhatók rajta gyorsgombok, melyekkel éjszakai fényt, pihentető fényt, munkához való fényt lehet bekapcsolni, 30 perces kikapcsolásra időzíteni, illetve két saját beállítás is elmenthető. 10 m a hatótávolsága, rádiótechnológián alapul a működése, 360⁰-ban érzékel. A távirányítóhoz fali tartó is tartozik.

Összegzés

Egy pár szóval összegezve a ZUBIETA-A egyszerű és letisztult lámpa lett az EGLO-tól, minden extrával felvértezve. De ne feledkezzünk meg egy fontos dologról sem, az 5 év garanciáról. ami a minőséget tükrözi.

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Leave a Reply