Újdonság a kertedbe a HUE-tól!

Már régebben volt HUE cikk, termék bemutatás. Azonban eljött az új év, így a Philips is bemutatott pár újdonságot HUE családban. Mindig izgatottam várjuk, a már amúgy is élen járó PHILIPS HUE termékek fejlesztését. Igen tudjuk… Február van, hideg, havas, esős, hamar sötétedős, „nincs kedvem semmihez” hangulat. Azonban lásd a remény fénysugarát a tavasz, nyár eljöveteléről akár egy új HUE lámpával, például a CALLA-val. Tulajdonképpen a CALLA lámpa már létezett a HUE kínálatában, csak az antracit színű volt, míg ez alumínium. Ez az új termék azért lett létrehozva, mert ez a szín univerzálisan használható fel szinte bármilyen stílushoz!

HUE. Már számos cikkünkben megtapasztalhattad, hogy amennyiben kertedbe hangulat világítást tervezel, kezd el felfedezni a HUE világát! Egyedülálló minőség, egyedülálló vizuális élményekkel fog párosulni. Mindezt innovatív és komplex rendszerben!

Az egyszerűbb szabályozással kezdődik a CALLA lámpa tulajdonsága. Ez abban merül ki, hogy a fehér szín, 2000K-6000K közötti tartományában vagy képes beállítani a színhőmérsékletet. És ez csak a kezdet. Ezt felülmúlva 16 millió szín közül tudod kikeverni az adott eseményhez a leginkább idomuló színt. Természetesen, távvezérelhető applikáció segítségével bármilyen okos eszközről.

A CALLA lámpáknak a fényforrása, ahogy már megszokhattad kiváló minőségű, beépített LED.

Maga a CALLA lámpa, egy önmagában is remek darab, de a már meglévő HUE rendszerbe is beillő kerti lámpa. Külsejére jellemző, hogy opálosított burával rendelkezi, mindez egy inox színű apró „oszlopon”. Miért apró? Mivel magassága mindösszesen 252mm. Azonban ennél több nem is szükséges például egy járda megvilágításhoz, avagy a terasz köré helyezve hangulat teremtéshez. Hiszen ennek ez is a célja, nem több. A pillanatnyi hangulathoz párosuló színekkel való megvilágítása áll a fókuszban!

Viszont megfelelően elhelyezve, még kiemelő világításnak is alkalmazható. Mint például egy sövény, virágágyás hangulatos megvilágítására.

Szerelés

Kültéri lámpa, így nem is kérdés, hogy beépített védelemmel van ellátva, így a CALLA is IP65-ös tulajdonsággal bír. A szerelése sem igényel nagy szakmai tapasztalatot, mivel jár a csomagba egy 2,5m-es betáp kábel és egy leszúrható fej, ami segítségével nem kell fúrni, betonozni, csavarozni, csak leszúrni a lámpát a földbe. Ennek köszönhetően bármikor áthelyezhető könnyedén.

Készülj fel a 2022-es grill partik vagy meghitt, romantikus nyári estéire egy remek CALLA lámpával. Ezzel garantáltan mindig a megfelelő hangulatot tudod megteremteni és élvezni a kintlét minden egyes percét.

Forrás: PHILIPS

Újdonság a kertedbe a HUE-tól!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Leave a Reply