Játékos, természetes EGLO lámpák

Vannak olyan design lámpák, amikre rápillantva vidámság és derű érzést tölt el. Ez gyakorta egy bizony stílushoz tartozik, ami nem más mint az indusztriális. Ugye ennek a védjegye az, hogy az ipari anyaghasználat, robusztus és nyers hatással párosul. Az EGLO-nak is van számos ilyen jellegű lámpacsaládja és egyik oszlopos tagja a TOWNSHEND.

Az egyik, ha nem a legkeresettebb termék. Minden kétséget kizáróan hódít ez természetes anyaghasználatú, egyszerű kinézetű lámpa. Sőt nem, hogy egyszerű, hanem egyenes olyan mint ami még nincs befejezve. Gondolunk itt arra, hogy a fa alaptestre feltekerhető a vezeték, aminek a végén egy csupasz foglalat kap helyet. Ezzel a tulajdonságával tetszőlegesen tudod többször körül kötni a fa részt, illetve a fényforrás belógását is állítani. Így nem egy fix, hanem egy számodra tetsző lámpát tudsz alakítani a környezethez legjobban passzolva. 

Talán nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy a TOWNSHEND lámpák minden igényt kielégítenek lámpatípus szerint. Álló lámpától kezdve, falikaron át a függesztékig mindent tudsz választani!

Játékossága, az anyaghasználaton és variálhatóságon kívül a színkombinációkban rejlik. Ügyesen vannak párosítva az alap fa testek a vezeték és foglalat színekkel. A natúr fát választhatod fekete, avagy fehér színű vezetékkel és foglalattal. Azonban van egy speciálisabb antik barna színű típus is, ami tényleg egy ipar telepet idéz fel. És ezeken kívül még létezik egy textil függeszték is!

Az egyértelműen kijelenthető, hogy az összes TOWNSHEND lámpának, a bele való izzónak meghatározó szerepe van. Mindegyikre igaz, hogy a foglalata E27, tehát hatalmas választékot fogsz találni hozzá. Legyen az egyszerűbb opálosított, vagy akár egy edison féle dekor izzó.

Ahogy eddig is láthattad, a játékosságot a szabad kezeket biztosító lámpakinézet biztosítja, viszont ezenfelül a méretekben is bő választék akad.

Ez jelenti azt, hogy az egy izzós, mindössze 16 cm hosszúságú változattól a 200 cm-esig, ami kilenc izzós, minden kapható. Itt muszáj megemlítenünk, hogy a nagy fényt igénylő vásárlóknak is minden adott, hogy remek fényáramú TOWNSHEND lámpát választhasson! A kilenc foglalatos változatot, ha egy átlagos 860lm-es fényforrással számolunk is, brutális fénymennyiség lesz a végeredmény. Így valóban az olvasó lámpa meghitt hatásától egy amerikai nappalis hatalmas teréig kivitelezhető minden ezzel a lámpacsaláddal!

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Leave a Reply