Profi fényforrás család, a neve PHILIPS EyeComfort!

Biztos tapasztaltad már, mikor belépsz egy helységbe és nem tudod mi történik veled. Fárad a szemed és kezd környékezni a fejfájás is. Hívod a háziorvost, de egy pillanattal megszűnt minden, amint kiléptél az épületből. Ekkor döbbensz rá, hogy csupán a nem megfelelő fény és színhőmérséklet váltotta ki belőled a nem mindennapi érzéseket. A kellemetlen pillanatok elkerülése érdekében ennyit mondok neked: Philips EyeComfort LED fényforrások.

De mi is az EyeComfort család előnye? Ezeket a kiváló LED fényforrásokat úgy tervezték meg, hogy nem csak a szemedet, a pénztárcádat is kíméli. Minimális fogyasztás, maximális fényerő, ami a gyártó részéről alapvető dolog. Rengeteg kényelmi kritériumoknak kell megfelelni, amit a Philips játszva megugrott, vizsgálva a fényforrások megfelelősségét, melyek szemünk kényelmét mind befolyásolja. Az EyeComfort fényforrásokat úgy tervezték meg, hogy a vibrálás és villogás tényezőjét minimálisra csökkentették, így biztosítva szemed olvasás, munkavégzés és pihenés közbeni kényelmét. Fotobiológiai biztonságát tekintve nem tartalmaznak nagy mennyiségű rövid hullámhosszúságú fényt, ami kék fény veszélyt okozhat. A LED fényforrások által okozott zajt sem fogod hallani, mivel a PHILIPS az EyeComfort LED gyártásánál erre is figyelt. Így zavartalanul dolgozhatsz, tanulhatsz pihenhetsz.

Színhőmérsékletét tekintve az EyeComfort család széles palettával rendelkezik. Az elegáns 4000k hideg színhőmérséklettől, az otthoni kandallós színhőmérsékletig, 2000k megtalálsz mindent. De hogy tovább borzoljam a kedélyed, egyes fényforrások szabályozható fényerővel ellátottak, így a legtökéletesebb fényt tudod beállítani számodra. Profi LED technológia, tökéletes küllem jellemez minden egyes fényforrást, melynek igen széles a palettája. Megállja a helyét az otthonod minden egyes helységében, de éttermek, szállodák, irodák világítása is nyugodt szívvel lehet. 

Összegezve a PHILIPS EyeComfort fényforrások és lámpatestek magas minőséget és kiváló fényt biztosítanak a számodra. A gyártó ismét saját elvárásit figyelembe véve ismét egy tökéletes családot alkotott. Tökéletes választás lesz számodra és garantálom, hogy megtalálod a számodra legmegfelelőbb LED fényforrást. Élettartamát tekintve pedig mondhatnám örök, a 15.000 órával. 

Forrás: PHILIPS

Profi fényforrás család, a neve PHILIPS EyeComfort!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Leave a Reply