Modern spot lámpacsalád az EGLO-tól!

Általában minden felhasználónak már építkezésnél vagy felújításnál meg van a konkrét elképzelése a lámpákat illetően. Vannak konkrét lámpatípusok amik előszeretettel kerülnek célkeresztbe. Ilyenek például, a spot lámpák. Na már most nem a beépíthető típusra gondolunk, hanem az egy, avagy több izzós falonkívüli modellekre. Ezek közül is a modern, letisztult típusok a legkelendőbbek. Mondani sem szükséges, hogy az EGLO-nak is van erre alternatívája ez a CASIBARE

A modern kivitel mellé gyakori színpárosítás a fekete. Így hát egy okos döntést hozva a CASIBARE család is kizárólag ilyen színűnek lett megálmodva. Az oka egyszerű. Univerzális szín, univerzális minden design irányzathoz.

A megszokott pozitívum a spot lámpánál -ahogy a CASIBARE családnál is-, hogy irányíthatóak a lámpák fejei, így optimalizálva a tökéletes világítási képet.

Azonban a CASIBARE lámpacsaládnak egy rendkívül szimpatikus tulajdonsága, hogy a megszokott spotokon felül, más lámpatípusokat is tartalmaz. Nem túlzás, hogy lényegében minden típust képvisel. Az általános egyes, kettes, hármas spot mellett választhatsz több -féle függesztéket, állólámpát vagy akár asztali lámpát is.

A függesztékből rögtön négy féle is elérhető a szortimentből. Egyes, hármas és ötös variánsban. Az utóbbi ráadásul tényleg a napjainknak megfelelő designnal, ami azt jelenti, hogy tetszés szerint állítható mind az öt lámpafej magasság! Így adva egy érdekes, cseppet sem monoton látványt.

Ezenkívül amit nem sok spot lámpacsalád mondhat el magáról, létezik egy sínes lámparendszerbe illeszthető egyes függesztéke is!

Minden CASIBARE lámpára igaz az azonos fényforrás típus is, az E27. Ez azért pozitív, mert fényforrásokat tekintve a legnagyobb változatosság ennél jelentkezik. Mivel félig nyitott burás lámpákról van szó, így extra megjelenést biztosít, ha dekor izzóval szereled.

Összegzés

Az EGLO ismételten jó érzékkel nyúlt hozzá egy közkedvelt lámpatípushoz, amit meg is fűszerezettt extra tulajdonságokkal. És az ár/érték arány is hibátlan, főleg úgy, hogy 2 év garanciát biztosítanak hozzá, mindezt a megszokott kiváló EGLO minőségben!

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Leave a Reply