Kristályok királyai az EGLO-tól!

A napjainkra kifejlődött, egyre szélesebb spektrumon mozgó Világítástechnika kínálatban mindenki megtalálja a maga számára tökéletes világítótestet. Vannak irányvonalak, amelyeknek viszont már történelme van. Az egyik legnagyobb szegmens ebben a kristálycsillár. Már a 17. században megjelentek és azóta is töretlen népszerűségnek örvendenek. Egy tényező nem változott azóta sem a kristály csillárok terén, mégpedig az, hogy az évszázadok elteltével ugyanúgy az elegancia megtestesítője!

Ámbár régmúltra nyúlik vissza a kristálycsillárok gyökere, nehogy azt hidd, hogy nem halad a korral. A hazai piacot uraló EGLO is rendelkezik ilyen termékkörrel. Nem is akármilyen minőségben és megjelenésben. Most az ANTELAO lámpacsaládot mutatjuk be ezek közül. 

A luxus kinézethez nyilvánvalóan párosul a megszokott EGLO minőség. Sőt még annál is több, mert ez a STAR OF LIGHTS prémium termékcsalád közül az egyik. Ezt biztosítja az 5 év gyártói garancia is. Emellett elég ránézni bármelyik ANTELAO lámpára. Sugárzik a felsőkategóriás érzés. A kristályok nyújtotta különleges csillogása és nagy lámpatest méretei. 

Az ANTELAO lámpáit kizárólag függesztett kivitelben választhatod, de ez nem is probléma, hiszen ebben a lámpatípusban érvényesülnek igazán. A kristály mellé az EGLO króm színű kereteket álmodott meg, így lesz lenyűgöző látvány akár lekapcsolt állapotban is. Felkapcsolt állapotában pedig mindegyik egy külön vizuális élményfaktor! Mindezt úgy, hogy a modern kritériumoknak megfelelve, fényerőszabályzó képességgel is ellátták. Így a puszta gyönyör mellett még komfort funkcióval is felruházták.

Hibátlan választás, hogy 4000K-es -semleges fehér- beépített LED fényforrásokkal van ellátva. Ez illik a legjobban egy ilyen csodához.

Kerek vagy négyszögletes? Esetleg hosszúkás forma? Dőlj hátra és kedved szerint válaszd ki a megfelelő helyiségbe a megfelelő formájú és nagyságú ANTELAO lámpákat! 

Létezik kerek, négyzet, téglalap és hosszúkás formában. Viszont a személyes kedvencünk, a dupla karikás változat! Egyszerűen belépsz, megpillantod és csak az jár a fejedbe, hogy KELL… de azonnal!

Persze ez mind külalak és látvány. Jogosan teszed fel a kérdést, hogy minek mindez, ha nem világít? Akkor most jön a ráadás. Az ANTELAO lámpáknak egytől egyig rendkívüli fényáram képessége van. A legkisebb modellek is képesek 3600 Lm értékre, míg a nagyobbak bőven 5000 Lm felett is teljesítenek.

Olvasva és képeket böngészve, ha tetszik nem is kérdés, hogy élőben is imádni fogod. Amennyiben nem győzött volna meg -kizárt!-, akkor nézd meg élőben és tuti beleszeretsz! Azért az nem fog meglepni a leírtak alapján ez ár tekintetében sem az alsó kategória. Viszont nem is kell az legyen, hiszen ez egy csúcskategóriás termékcsalád.

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Leave a Reply