Kis befektetés, nagy előrelépés a Philips-szel!

Biztos ismered azt az érzést, amikor vágysz valami után és váratlanul szembe jön Veled sokkal kedvezőbb feltételekkel. Ugye, hogy már volt ilyen? Akkor most súgunk kicsit! A PHILIPS SceneSwitch technológiával pont ilyen érzést fogsz kapni az otthoni világításod fejlesztésében!

A Philips mindig élen jár a felhasználóbarát innovációkkal, azonban a SceneSwitch termékek az egyszerű retrofit tulajdonság miatt zseniális. Ez nem mást jelent, mint azt, hogy egy könnyű művelettel a világítás laikusai is el tudják végezni a cserét. És a pillanatokon belüli csere után máris élvezheted, hogy három fokozatban tudod állítani a fény erősségét bármely meglévő lámpádba, lámpacsere nélkül! A fényerősség mellett a színhőmérséklet is változik 2700/2500/2200K tartományban. Mindezt úgy, hogy a jelenlegi falikapcsolód is alkalmas erre típustól függetlenül.

Nincs szükség távirányítóra, hanem a falikapcsolót kell kapcsolgatni három fokozatban. Az első fel-le kapcsolásnál a 100%-on teljesítő izzó fényét kapod. Azonban, ha még egyszer megteszed a kapcsolást, már csak 40%-os fényárammal világít. És ezt követően, amennyiben harmadjára is le és fel kapcsolod már csupán 10%-on működik. Sőt, az utolsó használatnál, ha 6 másodpercig nyomod folyamatosan, akkor megjegyzi és legközelebbi felkapcsolásnál az fog újra fogadni. 

Alább egy videó, ami remekül prezentálja az egyszerű működést:

Hogy ez miért is remek funkció? Hidd el… van létjogosultsága! Vegyük példának azt, hogy a család kirakózik az asztalnál. A felette lévő lámpának elengedhetetlen a maximális fényereje. Az ellentettje pedig, ha egy romantikus vacsorát tervezel kedveseddel leszabályzod a legalsó fényerőre. Így kapsz egy varázslatosan romantikus közeget. És még van az átmeneti, középső beállítás az általános használathoz. 

A ScenseSwitch termékeknek még egy nagy előnye, hogy több, gyakori foglalat típushoz is kínál terméket. Ilyen az E27, E14 vagy akár a GU10-es. Tehát egy falmosó spot lámpánál is könnyedén varázsolhatsz új arculatot az otthoni világításodban!

Ezeknek a ScenseSwitch fényforrásoknak a dimmelhetősége (fényerőszabályzása) önmagában már nem kivételes tulajdonsága. Azonban ennek kezelése a meglévő kapcsolóval, már egyedi! Erre mondják, hogy „egyszerű és nagyszerű”! Egyszerűségében tökéletes!

Tanács

Egy tipp a végére. Amennyiben több fényforrást is tervezel lecserélni és egyszerre szeretnéd, hogy dimmelhetőek legyenek, úgy először tedd meg először mindegyikbe a cserét. És ezt követően kezd el a kapcsolóval a dimmelést, hogy mindegyik egyszerre kapcsoljon azonos állásba.

Forrás: PHILIPS

Kis befektetés, nagy előrelépés a Philips-szel!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Leave a Reply