Indusztriális dizájnú függeszték páros az EGLO-tól!

Indusztriális. Rendben, de mi is az pontosan? Rengeteget látod és hallod, ha lámpaválasztás kellős közepén jársz. Sok új keletű dizájn létezik és keverednek is, de az indusztriálisnak van történelme. A legegyszerűbb, ha egy elhagyatott gyárépületre asszociálsz. Leomlott vakolat, pucér téglafallal, jól látható falon kívüli csövek és ipari anyaghasználat grandiózus méretekben és nyers nagyipari megoldások. 

Nyilvánvalóan az élenjáró EGLO (hivatkozás másik cikkre) gyártó sem hagyja ki ezt a divathullámot. Sőt, élenjáró az indusztriális kínálata. Erre ékes példa a FRONTERA család! A stílusra jellemző anyagok mint például az acél, ezeknek a lámpáknak is az alapanyaga!

Azonban, hogy mind ezt ne úgy éld meg, hogy 20. századi idejétmúlt kor technikáját tervezed be otthonodba, gondoskodtak a modern megközelítésről! Ez a külcsín mellett leginkább a fény tulajdonságaira értendő. Modern, beépített LED-es lámpák a FRONTERA családtagjai.

Méret szerint kettő közül fogsz tudni választani. A kisebbik, lényegében egy 30×30cm-es kocka forma, ami acélszálakból van összeillesztve egy egyszerű, ámbár egyedi megjelenést képviselve. A beépített LED fényforrások összesen közel 2400 lm fényáramot képes leadni. Ez egy szuper érték egy ekkora méretű lámpától, ami köszönhető a direkt fényforrásoknak és annak szimmetrikus elhelyezkedésének.

Indusztriális irányzat révén, talán nem is kérdés a színhőmérséklet. Nem is áll talán jobban más a FRONTERA lámpáknak is, mint a 3000K-es melegfehér fény.

A nagyobbik testvére nemhogy nagyobb, hanem igazán a méretes darabok kategóriájába tartozik. Merthogy picivel több 1m-nél is a lámpatest hossza. A struktúrája teljes mértékben megegyezik kistestvéréével. A jelentős mérettel párhuzamosan kiváló fényáram képesség is társul. Ez nem kevesebb, mint 6950 lm! Ezzel az értékkel már a kifejezetten nagyobb terek megvilágítása sem jelenthet akadályt, így válaszd bátran!

Összegzés:

Kétségkívül dizájn szempontjából nem egy univerzálisan tervezhető lámpa. Azonban egy ilyen fajta lakberendezési miliőbe bombasztikus választás lesz! Mindemellett, ha még mindig nem taglózott volna le, akkor nézd meg felkapcsolt állapotában. Egyszerűen zseniális a számos fényforrás csillogása az acélvázakon. Ilyet nem mindennap látni!

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Leave a Reply