A letisztult Lena Vario a Thorneco családból!

Minden otthonban és épületben szükség van olyan diszkrét, ugyanakkor jó fényt adó lámpatestekre, melyek univerzálisan használhatóak. A kis LED panelek gyakorta túl modernek és nem illeszkednek az általános helyiségekbe, valamint a kellő védettségük sincs meg. Amennyiben ár/érték arányban is megfelelő lámpatestet szeretnénk választani, például a fürdőszobába, kültérre az előtető alá vagy esetlegesen egy szociális helyiségbe, mint a közösségi mosdók, akkor a legmegfelelőbb választás lesz a Thorneco Lena Vario.

 Amint már megismerhetted előző cikkeinkből a Vario-t, ez a jelző azt jelenti a Thorneco lámpatestek esetében, hogy három színhőmérséklet van biztosítva egy termékben. Választható a 3000 K (meleg fehér), 3500 K vagy 4000 K (semleges fehér) értéke az alkalmazásnak megfelelően. Ez az érték egy kattintással kiválasztható a szerelés folyamán, de akár utólagosan is módosítható.

A lencselámpák alkalmazási lehetősége szinte végtelen. Szerelheted oldalfalra vagy mennyezetre is akár. Opál burájának és alacsony magasságának köszönhetően szinte csak a fénye jelenik meg az adott helyiségben.

Választhatunk 1400, 1900 és 2500 lm kilépő fényáram között, amely akár kis helyiségről vagy nagyobb helyiségről legyen szó, bőven elegendő fényt biztosít a számunkra.

A megtakarítás:

A régi, úgynevezett hagyományos technológiában ezek a lámpatestek kompakt csővel voltak ellátva. Ezekhez képest sok előnnyel rendelkezik a Lena Vario. A kompakt cső nem azonnal érte el fényáram maximumát, míg a LED egy szempillantás alatt éri el maximumát. A kompakt fénycsövek nem szeretik a kapcsolgatást. Ez az élettartamuk rovására megy. Ezzel szemben a LED bármilyen kapcsolási sűrűséget elbír. Ezáltal alkalmas lépcsőházak, lépcsőházi automatával szerelt lámpatesteinek közösségi világítására is. A hagyományos technológiában  a 2 × 18 W-os, 2 × 26 W-os és 2 × 36 W-os kompakt fénycső kiváltására alkalmas. Akár 55%-os energiamegtakarítás is elérhető az előző lámpatestekhez képest, amely egy mozgás- vagy fényérzékelő kiegészítésével még tovább növeli a hatékonyságot.

A minőségi PMMA diffúzor az átlátszóságának köszönhetően az egyenletes fényeloszlást biztosítja számunkra. Az integrált LED technológia nem igényel utólagos karbantartást, viszont hosszú élettartamot biztosít.

A Thorneconál megszokhattuk, hogy gyors és egyszerű telepítésű lámpatestről beszélgetünk. A lámpatest védettsége IP44-es valamint méreteiben 320 mmm és 380 mm átmérőjű. Rendelhető jelenlét érzékelős változatban, amely tovább fokozza az energiamegtakarítást. A Thorneco Lena egy univerzális lámpatest, mellyel sokféle helyiség megvilágítható. Bátran válaszd, ugyanis a megbízhatóságának és hosszú élettartamának köszönhetően sok utólagos bonyodalomtól kímél meg.

Forrás: ThronEco

Leave a Reply