Egyszerű külcsín, változatos beltartalom!

A számunkra oly kedves PHILIPS HUE lámpákról már nem egyszer olvashattál, azonban ha nem tetted még meg, itt pótolhatod! Nem a véletlen műve, hogy a szívünk csücske, hiszen megbízható, magas minőséget képvisel. Mindemellett az innovatív és stabil rendszerű okosvilágítás úttörője. 

Most pedig fedezd fel, hogy egy puritán egyszerűséggel megáldott mennyezeti lámpának, mennyi olyan kiváló funkciója van. A Te mindennapjaidban is hasznos, nem csak lámpa, hanem eszköz lesz a HUE család Infuse tagja!

Az INFUSE lámpák mennyezetinek vannak szánva, de ezt picit tovább gondolva hamar ráeszmélsz, hogy lehet akár oldalfalra is alkalmazni. Így praktikussága már is megkérdőjelezhetetlen! Az INFUSE lámpák két színben, fehér és feketében kaphatóak. 

Típusok

Az egyik változat az Infuse L modelljei. Igen igen, jól sejted az L a méretre utal. Ugyanis ez a nagyobb testvér a lámpacsaládban. Ez 42,5cm-t jelent. Ehhez párosítható az 52W teljesítmény, aminek a fényárama 2700K-re állítva 3450lm-t takar. Ezzel szemben, ha 4000K-re állítod be, 3700lm a fényáram maximuma. Ezek az értékek mellett már nem lehet szó nélkül elmenni! Mindezt úgy, hogy természetesen képes a 16millió szín előállítására is!

A kisebb variánsa, az Infuse M. Medium, tehát közepes, így nyilván kistestvére az előbb említett Infuse L-nek. Ezzel arányosan fényáram paraméterei is gyengébbek, viszont közel sincs szégyenkeznivalója! A 2700K-re programozva 2100 lm, míg 4000K-re állítva 2350 lm.

Azt szinte említeni sem szükséges, hogy ilyen modern technológiával, kizárólag integrált LED-es kivitel minden Infuse lámpa. Az már világos, hogy RGB és 2700-6500K közti tartományba állítható a fehér színe. És ez még csak a kezdet.

Elsőként a HUE rendszerekre jellemző, lenyűgöző kommunikációt emelnénk ki. Az Infuse lámpák képesek Bluetooth technológiával 10 eszközzel együtt működni. Azonban egy Bridge beszerzésével ez a szám, akár 50db-ra is feltornázható! Oké. Bluetooth. Már-már unalmas. Akkor a hangvezérléshez mit szólsz? Igen, szerintünk is elég trendi! 

Ezenkívül képesek hangulatvilágításra, egyszerűen zseniális és utánozhatatlan. A színkeverés lehetőségével, nincs olyan eset, amire ne lehetne a legtökéletesebbet megtalálni. Legyen ez egy romantikus évforduló estéje, ahol ehhez mérten kellemes piros árnyalat borítja be a helyiséget. Vagy egy családi beszélgetéshez szükséges hangulatos zöldes-kékes világítás.

Az Infuse lámpáknak a pikantériáját a végére hagytuk! A lámpa olyan műszaki megoldással van felvértezve, hogy a direkt, lefelé irányuló nagy fényáram mellett van egy mennyezet irányába vetülő szolid indirekt fénye is. Ezzel téve különlegessé, a modern és egyszerű formát!

„Haladj a korral, leginkább az Infuse-al!” Ezzel ki fogsz tűnni a tömeg világításokból, ami nem csak megjelenésében páratlan, hanem az életed egy hasznos eszközévé fog válni!

Forrás: PHILIPS

Egyszerű külcsín, változatos beltartalom!” bejegyzéshez ozzászólás

Leave a Reply