Az EGLO lámpa, ami mosolyt csal az arcodra!

Nem túlzás a címben szereplő állítás. Amikor először megláttam ezt a lámpát, nem tudtam máshogy önkéntelenül reagálni, minthogy mosolyogjak. Egyszerűen olyan nyugodtságot és kreatív szemléletet sugároz, hogy ez csak erre a Wootton lámpának a hatása!

A stílusát tekintve, lehetne retró, klasszikus, de leginkább indusztriális közzé sorolható. Természetes anyaghasználat ihlette, mivelhogy fából készül az alapja. A fának meghagyva a természetes színét, egy natúr felületkezeléssel párosítva alkották meg a Wootton lámpacsaládot. És külön dicséretet érdemel, hogy régimódi fémlapokkal és csavarokkal van összefogatva a keret. Ezért is hozza teljes mértékben az autentikus összképet.

Azonban az előbb említett jellemzők mellett, hamar ráeszmélsz, hogy ez bizony nem a nagyszülők padlásáról felfedezett, általuk használt lámpa. A fekete színű fém komponense, a matt felülettel egy ragyogó párost alkot a fa alappal. Bár a fényforrás amivel képen is láthatod a Wootton modelleken, nem jár hozzá alapból, de minden kétséget kizárva ez a stílus illik hozzá! Ez pedig mai kornak megfelelően LED-et jelent, viszont vintage kinézete miatt totálisan korhű. És így felkapcsolva… mint egy időkapszula!

Hála az égnek, ahogy megszokhattad a Wootton termékcsalád is több tagból áll. Kezdjük a legkisebb tagjával, a fali típusával. Mint egy ékszerdobozka a régmúltból. A 145×270mm-es méret igazán aranyos benyomást kelt. Legközelebbi testvére az asztali verzió. Bár a talp mérete nem hatalmas (375mm-es négyzet), a három darab E27-es foglalat meglehetősen nagy fényt is képes biztosítani! Ötletes, hogy különböző magasságba nyújtózkodnak a foglalat tartók.

A nagyobb modelleket, kétféle függesztett típus képviseli. Szerencsés, hogy két méretben is választható. A két méretű Wooton függesztékkel bármilyen elképzelés megvalósítható az otthonodban. A kisebbik, egy majdnem négyzet alakú, 250×280mm mennyezeti egységen lóg be a térbe. Négy darab E27-es foglalattal van szerelve, amibe szintén a vintage izzó dukál. Nagyobb testvére hat darab E27es foglalattal van ellátva, amivel egészen nagy terek bevilágítását is garantálja. Alap területe a lámpának a mennyezetnél 810×220mm, tehát ez már valóban egy nagyobb méretű lámpa!

Az, hogy amennyiben mennyezeti variánsra lenne szükséged és nem kapható nem feltétlenül probléma. Merthogy a függesztékeket beállíthatod egészen rövidre, amivel pontosan egy mennyezeti lámpa hatását tudod elérni.

Most csapj le rá!!!

A végére egy tipp. Bár amúgy is igazán remek vétel ár/érték arányban, de súgunk egy kicsit, ha nagyon megtetszett! Ezen a hétvégén a Wootton lámpákat is megkaparinthatod rendkívüli kedvezménnyel az EGLO Black Friday keretében!

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Az EGLO lámpa, ami mosolyt csal az arcodra!” bejegyzéshez ozzászólás

Leave a Reply