A hangulat a tetőfokon van mindig a HUE-val!

A PHILIPS HUE Bloom lámpájának hasznosságát, egy szermélyes élmény határozta meg. Történt egyszer, hogy születésnap ünneplés került sorra otthonunkban. Aztán nem sokkal később eljött a karácsony. Mindkét esemény tökéletesen sikerült, azonban ennek egyik fő attrakciója a háttérben a világítás képezte. 

A Bloom, mint tárgy is egy kis kívánatos darab. Kellemes megpillantani, mert nem hivalkodó, de mégis egyből tisztán látod, hogy ez valami hightech kütyü. Aztán jön az, amiben verhetetlen. Az intelligens világítás fekete öves versenyzője! És itt kanyarodnék vissza arra, hogy mennyire meghatározó lehet egy-egy adott alkalomhoz.

Bekapcsolod. A 3000-6500K közötti fehér színhőmérsékleten megvilágítva a falon lévő képet rögtön magára vonzza a tekinteteket. Aztán gondolsz egyet, ugyebár buli hangulatra van szükség. Nem akadály, telefonodon lévő applikációval egy laza mozdulattal átállítod egy kellemes lilás-kékes színre a 16 millió szín variációból. Azonban itt nem ér véget a lenyűgözés. Ezt követően hanggal vezérelve állítod be egy barackvirág színre a Bloom lámpád, ami egy meghittebb hangulatot szolgáltat. A vendégsereg pedig csak törli a szemét, hogy ez micsoda és hol lehet beszerezni. A HUE Bloom pont ilyen. Megtapasztalod és rögtön azon fogsz filozofálni, hogy hol lenne a legtökéletesebb helye a saját otthonodban. 

A Bloom lámpák, ahogy minden HUE termék, természetesen integrált LED-es technológiával készül. Fényáram paraméterei tökéletes értékeket képvisel, arányosan lámpatest méretével. A melegfehér, 2700K színhőmérsékleten 460lm, míg 4000K-en 500 lm. A mérete egy 13cm-es sugarú kört foglal magába, így könnyedén illeszthető a komódra, TV állványra vagy polcra is akár. Beüzemelése is abszolút „plug-and-play”, merthogy a 2 méteres hálózati tápcsatlakozóját csak be kell dugni és mehet is a világítás és színek varázslata!

Színben, a már ismert és szokásos HUE termékekre jellemző, fehér és fekete színben választható a Bloom lámpa is. 

A Bloom kiváló termék lehet, az okosvilágítás kezdőlépésének, de meglévő rendszer kiegészítésére is elengedhetetlen tagja lesz! Ajándéknak pedig, egyben hasznos és ötletes lehet így az ünnepek előtt!

Forrás: PHILIPS 

Leave a Reply