Lehengerlő REDCLIFFE lámpák az EGLO-tól!

Gyakran összefuthatsz olyan lámpacsaládokkal a világítástechnikai gyártóknál, ami magával ragad és azonnal szeretnéd. Tetszik, mert nagyon egyedi, trendi, senkinél nem találtál még hasonlót. Ezek után jön viszont a hidegzuhany, mikor rádöbbensz arra, hogy a kiszemelt lámpacsalád nem biztos, hogy megfelelő lesz számodra. Hiányzik a falikar, nincs állólámpája, asztali lámpája. Ezek után már csak egy kis járulékos költség jön, rossz lesz az egész napod. Vagy mégsem? Nem bizony, mert megláttad a REDCLIFFE lámpacsaládot az EGLO-tól.

Hengeres forma, egyedi design, letisztult, elegáns megjelenés, ő a REDCLIFFE lámpacsalád. Anyagát tekintve acél. Színvilága fekete, ami úgy teszi vonzóvá a lámpát és úgy kelt figyelmet, hogy erőteljessé, pozitívvá teszi első benyomásod. Formáját tekintve hengeres, melyet szövet formájú, elegáns drótháló ölel körül. Az asztalitól a függeszték lámpáig mindent megtalálsz. Ez által nem is tudod szűkíteni a hová illik kérdést. Gyönyörűen fog pompázni lakásodban, de megállja a helyét irodák, szállodák, éttermek világításában is. 

Függeszték lámpája 1080mm hosszú, szélessége 125mm. Maximális belógási magassága 1100mm, melyet fekete sodronyának köszönhetően megfelelő magasságra tudsz állítani. A foglalat E27, melyből 4db lesz a lámpában. Maximális terhelhetőség 40W, ami a LED technológiának köszönhetően megfelelő lesz számodra. 

Fali-mennyezeti lámpája 540mm hosszúságú, szélessége 120mm. Magassága 145mm, 2xE27-es foglalattal ellátva. Megállja a helyét mennyezeti és fali lámpaként is hengeres kis barátod.

Amennyiben neked a csinos vonalak jöhetnek szóba az oldalfaladon, erre is gondolt az EGLO. 1xE27 es foglalattal, 280mm-es magassággal és 120mm-es hosszúsággal van felruházva ez a kis csoda. Faltól való elállása 145mm, ami nem fog zavarni. Szinte lapulva díszít.

Asztali lámpája 380mm magasságú és 140mm széles 1xE27-es foglalattal ellátva. A magas állólámpa testvére 1355mm magas és 120mm szélességű. A stabil kapcsolatot a talajjal pedig egy 250mm talpátmérő biztosítja. A megfelelő fényerőről a 4 darab E27-es foglalat gondoskodik, ami maximum 40W-os fényforrást tud fogadni.

Összegzés:

Összességében a REDCLIFFE családdal, brutális alkotást vitt végbe ismét az EGLO. Semmi fölösleges csecsebecse, dekoráció. Letisztult, egyszerű vonalakról beszélünk, amitől álmodni sem tudsz szebbet. Saját fényforrásainak széles palettájából van választék bőven, a vintagetől az EGLO Connect okos fényforrásig megtalálható minden. Te csak keresd meg a megfelelőt számodra és egy forró ital melegében gyönyörködj a lámpáidban.

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Leave a Reply