Indirekt fénnyel a varázslatos hangulatért!

A modern Világítástechnika legkülönlegesebb és leghatásosabb megoldásai az indirekt fény használatához köthetőek. Míg a hagyományos lámpatesteknél közvetlenül lép ki a fény a búrán keresztül, úgy az indirekt termékeknél a fényforrásra nem látunk rá, ehelyett a falakról/ felületekről visszaverődő fény biztosít kellemes atmoszférát. 

Nemcsak az egyedi megjelenés miatt érdemes indirekt fényű lámpát választanunk! Ez a luxus hatást keltő, de korántsem luxus áron elérhető hangulatvilágítás a szemnek is sokkal kíméletesebb. Felkeltettük az érdeklődésed? Itt az idő, hogy megismerj pár indirekt fali lámpát a Rábalux kínálatából!

MARLON

Diszkrét, hangulatos megvilágítást szeretnél lakásod valamely helyiségébe? Válaszd az egyszerű, mégis nagyszerű Marlon fali lámpát, mely finoman emelkedik ki a falból a 35mm-es vastagságának, és 180mm átmérőjének köszönhetően. 

A beépített, energiatakarékos LED fényforrás energiafogyasztása 8W, fényereje 640 lumen, színhőmérséklete 3000 Kelvin, élettartama nem kevesebb, mint 30 000 óra. A bükk, tölgy, fekete, fehér, valamint arany színekben is elérhető minimál stílusú lámpa anyaga fém és fa, mely tökéletes dísze lehet a modern nappalidnak vagy hálószobádnak. Ráadásul minden modellre 5 év garancia jár!

KAUNAS

Következzenek ismét a minimál design képviselői! A KAUNAS termékcsalád tagjait kifejezetten ajánljuk mindenkinek, aki egyenletes, árnyék- és káprázatmentes, egyszersmind hangulatos megvilágításra vágyik. 

A KAUNAS fali lámpák esetében forma- és színvilág szempontjából is 3-3 féle megoldás közül válogathatsz. Létezik kerek, ovális és henger alakú változatuk, melyek matt fehér, matt fekete, illetve szálcsiszolt alumínium színben is elérhetőek. Mindegyik modell G9-es foglalattal rendelkezik, ehhez mérten válaszd ki a fényforrást hozzá, ami legfeljebb 10W teljesítményű lehet. Lehetőség szerint nappaliba és/ vagy hálószobába meghitt hangulatot keltő meleg fehér, míg folyosóra, előszobába, dolgozószobába a koncentrációt elősegítő hideg fehér színhőmérsékletű fényforrást válassz. 

Készen állsz arra, hogy Te is felturbózd otthonod egy különleges hangulatvilágítással? Nézd meg a Rábalux többi indirekt fényű termékét is a weboldalon vagy az online katalógusban

Forrás: Rábalux

Leave a Reply