Intelligens spot lámpák a HUE-tól!

A PHILIPS HUE lámpák bátran kijelenthető, hogy mára már minden lámpaszegmensbe betört és képviseli magát. Ez főként annak kedvez, aki rajong az otthonába illeszthető intelligens világításokért. Meg is értjük a mivoltját. Viszont, ha megismered a Centris HUE lámpákat, azonnal rágerjedsz garantáltan!

Már elmúltak azok az idők, amikor egy spot a kis bumfordi kinézetű, sápatag fényt adó világítási eszközöket jelentette. Ezek, mint egy autónál, úgy a spotnál is haladó szellemiségben megalkotott lámpatestek. Ránézel és szinte az se jut eszedbe, hogy ez egy spot lámpatípus. Minden CENTRIS lámpa két részből áll. Van egy fix és további állítható tagja/tagjai, modell szerint. Minden típusból, a már-már szokásos fekete és fehér szín közül választhatsz. 

CENTRIS 2

Ez az „alap” verzió. A fix részhez tartozik két szabad ízlésnek megfelelően beállítható flexibilis spot lámpa. A CENTRIS2 lámpatest hossza majdhogynem 50cm, tehát méretes darab. Ezzel arányosana fényáram teljesítménye is kiváló, hiszen 1560lm, ha 4000K-re van beállítva. Ja, ezt azért emeljük ki, merthogy HUE révén, evidens, hogy 2700K és 6000K közöttitartományt képes prezentálni. És ha ez nem lenne elegendő, természetesen tudja a 16 millió színt –ahogy minden CENTRIS termék- is.

CENTRIS 3

Nem nehéz kikombinálni, hogy ennek a jellegzetessége, hogy a hosszabb (78cm) fix lámparész mellé, három darab állítható spot társul. Ezzel növelve a fényáram tulajdonságát, ami 3550 lm-t tesz ki 4000K-en. Ennél a modellnél is elérhető az összes HUE adta funkció. Legyen ez például a hangulatfények végtelen szabályozási lehetősége.

CENTRIS CROSS 3

Ez a modell kilóg a sorból a külső jegye miatt. De abban is csak a vertikális nézet végett, hiszen a többi modellel ellentétben ez nem egy egyenes architektúrájú lámpa, hanem kereszt alakú. Ötletes és designos. Mindemellett ugyanazt az okostechnológiát képviseli, mint a CENTRIS 3 testvére. 2810 lm a természetes, 4000K-es színhőmérsékleten. Parádés értékek!

CENTRIS 4

Végezetül, de nem utolsósorban, jöjjön a nagy testvér. Egy fix, egy méter hosszan elhúzódó LED rész, aminek a két végén két-két darab állítható spot lámpafej helyezkedik el. Drabális, de letisztult és modern. A fényáram képességei pedig szárnyalnak. Egy komolyabb csillárt is megszégyenítő 4200lm-es értéke van. Azért itt a laikusok is fel kell már kapják a fejüket.

Nyilvánvalóan az összes CENTRIS lámpa, egy központi Brdige eszköz segítségével irányítható okoseszközről. Sőt akár hangvezérlésre is képes. Alapjáraton 10 eszközzel képes kommunikálni a CENTRIS, de ha Bridge eszközt is felszerelsz ez akár 50 termék szabályozására is lehetőséget szolgál.

Egyszerűen nem lehet betelni a PHLIPS HUE termékekkel! Innovatív, minőségi és felhasználóbarát. Minden otthonba kompatibilis, ennél fogva a közelgő karácsonyra is egy remek és hasznos ajándék ötlet lehet számodra is!

Forrás: PHILIPS

Leave a Reply