ARANYos LAGUNITAS lámpa az EGLO-tól

Az arany és a réz már a középkorban is fontos szerepet játszott az ember életében. Fizetőeszközként szolgált, majd ékszert és dísztárgyakat is készítettek belőle. A 21. században viszont már a divattermékek kedvelt színe is lett. A miért kérdésre pedig az elegáns pompa a válasz. Ránézel, és egyfajta elragadó érzés tölt el a megnyerő színének köszönhetően. Az EGLO ennek tudatában, ismét egy szemrevaló, jól öltözött lámpacsaláddal jelent meg a világítástechnikában. A neve LAGUNITAS.

Meglátod és megszereted. Semmi fölösleges dekoráció a lámpákban. Egyszerű, mint az aranytömb. Mégis őt akarod. A minőségben, megjelenésben viszont magas osztályt képvisel hasonló társai között. Vágjunk is bele, hogy megismerd ezeket a szemet gyönyörködtető csodákat.

Anyagát tekintve acél és üveg. Mennyezetrózsája és textilkábele fekete színű. Mivel függeszték lámpákról beszélünk, kedved szerint állíthatod be a neked legmegfelelőbb magasságot. Maximális hosszúsága 1100mm. A búrája arany/réz színben pompázik, melyet egy üvegköntös ölel körül. Szélessége a búráknak 150mm, ami elegendő a megfelelő fényforrások kényelmes be és kihelyezésére. Ettől is ilyen észbontóan trendi a LAGUNITAS.

Foglalatot tekintve E27, ami nagy örömödre szolgálhat. Így a te igényeidnek megfelelően választod meg a színhőmérséklettől a fényerőig, mindent. Maximális teljesítmény 40W foglalatonként, ami a mai modern világban a LED technológiának köszönhetően elegendő erősséget biztosít fényerő szempontjából. Itt nem lesz beépített trafó, meg LED chip. Ez által el is van kerülve a többi felesleges kérdés. Mi van, ha elromlik, kapok-e hozzá alkatrészt stb. Létezik belőle egyes és olyan, amin három lámpatest található. IP20-as védelemmel ellátott, amely beltéri használatot biztosít. Igazából minden területen megállja a helyét. A lakásodtól az éttermedig, ékes dísze lehet minden épületnek és helyiségnek. 

Összegzés

Összegezve a LAGUNITAS családot három szóban lehetséges jellemezni: elegancia, egyszerűség, minőség. Ez mind, az EGLO-tól szeretettel! Azonban nincs is szükség másra, hiszen haladni kell a korral.

Izzót tekintve van választék bőven az EGLO-nál. A vintagetől az EGLO connect okos fényforrásig mindent megtalálsz.

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

ARANYos LAGUNITAS lámpa az EGLO-tól” bejegyzéshez egy hozzászólás

Leave a Reply