Állítható színhőmérséklet – kültéren és fürdőszobában is!

Teremts olyan hangulatot beépített LED-es, mennyezeti lámpáddal, amilyet csak szeretnél! Az állítható színhőmérséklet funkció, azaz a CCT lehetővé veszi, hogy kiválaszd a napszakhoz vagy tevékenységhez passzoló színhőt. A meleg fehér szín például kiváló hangulatvilágítást ad, pihenéshez és baráti beszélgetésekhez is ideális választás. A természetes fehér fény kiváló a napi tevékenységek elvégzéséhez, a hideg fehér szín pedig segíti a koncentrációt, így elsősorban tanuláshoz, elmélyülést igénylő feladatokhoz praktikus választás.

Nézzünk pár Rábalux lámpát, amik amellett, hogy CCT funkcióval vannak ellátva, IP védettségüknek köszönhetően fürdőszobába és kültérre is kiváló választásnak bizonyulnak.

TARTU

Fehér vagy fekete? Kerek vagy négyzet alakú? Kisebb vagy nagyobb? A TARTU a lámpacsalád esetében egyik variációról sem kell lemondanod, jóformán bármelyik kombinációt megtalálod a termékpalettán! A matt fekete és matt fehér színekben elérhető lámpák két méretben vásárolhatók meg. A kisebb megoldás a kerek lámpák esetében 175mm-es átmérőt, négyzetes lámpák esetén pedig 175mm-es szélességet jelent, míg a „nagy testvérek” 300mm-esek. Előbbi változatok 18W teljesítményt és 1800lm fényáramot képesek generálni, utóbbiaknál pedig 24W és 2500lm gondoskodik a megfelelő fényről. A CCT funkciónak köszönhetően kiválaszthatod, hogy meleg fehér (2800K), természetes fehér (4000K) vagy hideg fehér (6000K) fényben pompázzon a lámpa. Az IP44-es besorolásnak hála, nyugodt szívvel felszerelhető kültéren és fürdőszobában is.

ZENON

Ismerd meg az egyszerű formatervezésű, strapabíró ZENON mennyezeti lámpát, ami sokkal többet tud, mint egy átlagos lámpa! Az energiatakarékos, beépített LED fényforrással rendelkező modellt elsősorban a teraszra vagy fürdőszobába ajánljuk. Ez annak köszönhető, hogy a ZENON IP54-es védettséggel rendelkezik, azaz káros porbehatás, valamint bármilyen irányból fröccsenő víz ellen védett. Fontos megemlítenünk, hogy a lámpa burkolata ráadásul rendkívül ütés- és törésálló, az IK08-as kategóriába sorolható.

A termékcsalád tagjai kétféle méretben kaphatóak. A kisebb 220mm, míg a nagyobb 280mm átmérőjű. Előbbi 18W teljesítménnyel 1800lm fényáramra képes, míg nagyobb változata 24W-os teljesítménnyel bír, fényereje 2400lm. Természetesen a CCT funkció itt sem maradhat el: beállíthatunk 3000, 4000 vagy 6000 K-t, azaz meleg, természetes vagy hideg fehér fényt. A színhőmérsékletet a lámpatesten található kapcsoló segítségével módosíthatjuk. Végül, de nem utolsósorban következzen a 2699 és 2700 cikkszámú tételekre jellemző mozgásérzékelő funkció, melynek köszönhetően a ZENON 10 m távolságból, 360°-os látószögben érzékeli a mozgást.

Ha meghoztuk a kedved a CCT színhőmérséklet állítás funkcióval ellátott lámpákhoz, keresd fel a Rábalux honlapját, vagy nézz körbe a Rábalux online katalógusában!

Forrás: Rábalux

Leave a Reply