Játék a világítás, a HUE PLAY lámpákkal!

PHILIPS-nél is léteznek egyértelmű és alap irányvonalak, mint például a függesztékek (hivatkozás régi cikkre) vagy kültéri lámpák. Azonban a HUE megnevezésről, valószínű, hogy már Te is egyből az okos világításra asszociálsz. A most bemutatott PLAY lámpacsalád, a hangulatvilágításhoz sorolható, ami természetesen okos is! 

A PLAY családot három részre bontjuk fel, bár rettenetesen hasonló mindegyik. Minden típusát fekete vagy fehér színben tudod kiválasztani, ízlésednek megfelelően. Egy biztos a szórakoztatás garantált a PLAY lámpákkal a világítást tekintve!

Alap csomag

Az alap kivitel egy darab lámpát tartalmaz és hozzá egy hálózati adaptert, ami 2 méter hosszú vezetékkel van szerelve. Gondolva arra, hogy a fali aljzattól távolabb szeretnéd elhelyezni. Külseje nagyon csinos és kecses. Hosszúsága 30cm, míg szélessége mindösszesen 10cm és mindezt lapos kivitelben! Ezekkel a fizikai méretekkel remekül el lehet rejteni akár kisebb tárgyak mögé, hogy maga a lámpatest észrevehetetlen maradjon. És ez is lényege a PLAY lámpáknak! Háttérből meghúzódva, de annál nagyobb vizuális élményt okozva illeszkedik az otthonodba.

Ne feledkezzünk meg a teljesítmény és extra tulajdonságokról sem. Ez a kis lámpatest 530lm fényáram kibocsájtására képes, ami remek érték a termék méretét tekintve, főleg úgy, hogy ez „csak” a dekor világításért felelős világító eszköz. A PLAY termékek a HUE család tagjai, így már ahogy erről írtunk (hivatkozás az első cikkre) egy intelligens és komplex rendszerbe is beilleszthető. 

Dupla csomag

Nem szeretnénk spoilerezni, de igen jól sejted. Ez az alap csomag szorozva két lámpatesttel. Gyakorlatilag teljes mértékben megegyezik az alap társával. Azonban a dupla világítással például kivitelezni tudod a leggyakoribb alkalmazását az ilyen jellegű hangulatfénynek. Ez pedig nem más, mint, hogy a tv hátlapjára helyezve a két oldalára nyújtson fokozott világítás élményeket. Sőt ez nem minden. A HUE eszközöknél, ahogy a PLAY-nél is olyanra is van lehetőséged, hogy a bridge eszköz segítségével be tudod állítani a filmhez, vagy játékhoz idomuló fényeket.

Fényrúd kiegészítő

Ne tévesszen meg a kifejezés. Ez az eddigi bemutatott PLAY lámpákkal teljes mértékben azonos. Arra szolgál, hogy a rendszert, ha szükséges tudd bővíteni. Ugyanúgy integrált LED-es, 16 millió szín állítható és a fehér színhőmérséklet is állítható meleg fehértől egészen hideg fehérig.

Természetesen kapható hozzá egy 5m-es kábeltoldó szett is, amennyiben a gyári hosszúság nem lenne elegendő.

Van számodra egy ragyogó ötletünk! Közeleg a Karácsony. Felesleges és értelmetlen ajándékok garmada helyett, lepd meg szeretted egy ilyen különleges lámpával! Párosítható APPLE Homekit, GOOGLE Home és AMAZON Alexa intelligens rendszerekkel így biztos nem trafálsz mellé ezzel!

Forrás: PHILIPS

Leave a Reply