EGLO SELUCI, a komplex modern lámpa!

Mire is szoktunk mondani, hogy modern lámpa? Több szempontból is megközelíthető a témakör, ugyanakkor az biztos, hogy egyik fő jellemzője, hogy letisztult külseje legyen. Aztán az, hogy technikailag is a csúcsot képviselje, tehát LED-es lámpa. Továbbá ott van, hogy napjainkra elvárás, hogy több funkciós és számos beállítási lehetőséggel legyen megalkotva. Komplex? Az előzőleg felsoroltak mind összegyúrva! Az új kifejezés erre: EGLO SELUCI!

És ezt a most bemutatott SELUCI lámpa be is bizonyítja könnyedén. Lássuk első blikkre a vizuális meghatározását. Egyszerű, kerek. Méret szerint meglehetősen nagy, a maga 49cm-es átmérőjével. Szín szerint pedig, létezik egy totál fehér variáns. Ezenkívül még elérhető egy fekete díszperemmel dekorált típus is. A SELUCI pikantériáját a fény szempontjából egy nem túl tolakodó, kellemes indirekt fény nyújtja. Ez a kis hangulatvilágítás része mennyezet irányába vetül, így adva egy különleges esztétikai összképet.

Eddig már bebizonyosodott, hogymint általában minden EGLO lámpa, a SELUCI tagjai is magával ragadó külső jegyekkel rendelkezik. Lássuk a másik kardinális kérdést, ami meghatározza, hogy modern-e a lámpatest. Természetesen a belső tulajdonságokra fordítjuk a hangsúlyt a következőkben.

Mindkét modell, a méretéből adódóan fényáram tekintetében is magas szinten teljesít. Ez 4600 lm-t foglal önmagába. Azért ilyen fényáram tulajdonsággal már bátran tervezhető egy közepes nappaliba, étkezőbe is, a hálószobákról nem is beszélve. Mindemellett még hasznos, hogy a színhőmérséklete változtatható 3000 és 6500K közötti tartományban, mindezt egy távirányító segítségével, ami ráadásul tartozéka a lámpának alapból. Ennek előnye ugye, ahogy más EGLO lámpáknál is, hogy hangulatod szerint van lehetőséged megválasztani az alkalomhoz illő színhőmérsékletet.

Mondhatni, hogy „a kevesebb néha több”, de a SELUCI lámpákra ez nem igaz, maximum a kinézete végett. Azonba több apró nüanszt tartalmaz, ami különlegessé varázsolja az elsőre egyszerű lámpát. És mindez a már megszokott 5 év EGLO garanciával. 

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

EGLO SELUCI, a komplex modern lámpa!” bejegyzéshez ozzászólás

Leave a Reply