Bemutatkozik a Toba család a PHILIPS-től!

A munka után hazaérve a mai felpörgött ritmusú világban csak egy kis pihenést, lazítást kívánsz magadnak. Sokszor a csillárkapcsoló elérése is nagy kihívást jelent, ha el kell hagynod a kényelmes kanapéd, hálószoba ágyad áhított melegét. Ebben nyújt megoldást Neked a PHILIPS távirányítóval vezérelhető Toba lámpacsaládja.

Igen, ez a mennyezeti lámpacsalád lehet a problémád megoldója! A megfejtés kulcsa pedig a távvezérlő, mellyel ez a remek világítás el van látva. A csillárkapcsolót elfelejted, a komfortérzeted nő, a Toba lámpák pedig, a család tagjai lesznek.

Egyszerű, letisztult, de mégis ott van benne a pikantéria. Anyagát tekintve a fém vázon egy műanyag burát találunk. A domináns szín a fehér. A modern kori építészetnek megfelelve, sajátossága a könnyű lámpatest, ami a szerelést is könnyebbé teszi számodra. Nappalid, konyhád, hálószobád barátja lehet, mert a Toba alkalmazkodik minden körülményhez. Külön figyelmet szentelj a távvezérlőnek, mellyel színhőmérsékletet és fényerőt is képes vagy szabályozni. Egyszóval az otthon melegétől, a jéghideg, modern színhőmérsékletig tudnak mindent ezek a lámpák. Nem beszélve az alvó mód funkcióról, melynek segítségével 60 perc után a világítás automatikusan kikapcsol.

Három családtaggal büszkélkedhet a feltünés nélküli barátunk, melyeket csak a külső jegyek különböztetnek meg egymástól. A design elsődleges szerepet kapott a tervezéskor.

Lássuk a designt:

TOBA CL505 SS RD 23W 27-65K S HV RC 06, melynek búra oldalvonalát elegáns ezüst sáv díszíti. Ezzel lesz különlegesebb hófehér mennyezeti társaitól.

8718699750619


TOBA CL505 SS RD 23W 27-65K D HV RC 06  szó szerint, a család ékköve, mely modern formában jelenik meg otthonodban, kristályhatást keltve.

Teremtse meg könnyedén a kívánt hangulatot


TOBA CL505 SS RD 23W 27-65K W HV RC 06  a letisztult egyszerűség. Mindennel fel van ruházva, amit egy 21. századi lámpának tudni kell.

Közvetlen rendelkezésére áll a kívánt hangulat beállítása

A lámpatestek közös jellemzői, hogy átmérőjük 368mm. Teljes fényáram mindhárom esetben 2800lm melyet szabályozhatunk kedvünkre, melyről egy 23W-os integrált LED fényforrás gondoskodik. Színhőmérsékletét tekintve 2700- 6500K, mely szintén távirányító segítségével szabályozható.  A TOBA lámpatest nem OKOS lámpatest közé kategorizálható, azonban élvezheted az okos világítások számos előnyét, funkcióját. Tökéletes választás lehet minden modern otthonba.

Forrás: PHILIPS

Leave a Reply