Az EGLO egyik szuper, skandináv design lámpája, a CAMACHO!

Lassan, ha fellapozol egy online vagy papíralapú lámpa katalógust, nincs már olyan stílusirányzat amiben nem találsz megfelelő lámpát. Skandináv stílus. Mond valamit? Hogyha nem, hidd el akkor is tudod miről van szó! Semmi cicoma, semmi túlzás. Csak egyszerű vonalak, természetes anyaghasználat és végtelen barátságos hangulat. Az EGLO gyártó is beállt a sorba és kínál ilyen lámpákat. Azonban minőségben és megjelenésben egyaránt egy magas kategóriát képvisel! Egyik szívünk csücske a CAMACHO lámpacsalád, amit most megismerhetsz, és bizton állítjuk, hogy bele is szeretsz!

Totálisan hozza a skandináv életérzést. Szinte ott érzed magad egy csodás kis faházban, kint a vadonban, egy Fjord partján. És a tökéletes beltéri összképhez kétségtelen, hogy maximálisan idomul a CAMACHO összes tagja! Természetes fa szín, semmi színezés, kizárólag a naturális megjelenés. Ezt ötvözte az EGLO csapata, egy fekete acél betéttel. Ebben maga a világításért felelős, integrált LED fényforrás lapul meg.

Világítástechnikai paramétereket tekintve a legfontosabb a CAMACHO családnál, hogy 3000K-es színhőmérsékletű minden modell. Ez minden kétséget kizáróan a legjobban párosuló színhőmérséklet ehhez a lámpatesthez! Meleg érzést kelt már önmagában a lámpatest az anyagából adódóan. A színhőmérséklettel pedig ezt az élményt csak fokozza!

Különösképpen örvendetes hír, hogy a CAMACHO család, minden igényt kiszolgálva, a főbb lámpatípusok szerint mind megtalálhatóak. Amennyiben globálisan ezzel a családdal tervezel otthonodba, könnyedén megteheted. Miért is? Mivel létezik belőle mennyezeti, függeszték, fali, álló és még asztali lámpa is!

Technikai rész:

Ezenfelül a design mellett még a fényáram értékeivel is büszkélkedhet minden CAMACHO lámpacsaládtag. Példának okáért a függesztett, 110cm-es lámpa 3100 lm kibocsátására képes, ami bőven elegendő egy étkezőbe, ahova leginkább szokták alkalmazni. Azonban egy fali verzió is, ami 800 lm-es képes, kategóriájában hozza az elvárt szintet!

Összegezve CAMACHO modelleket minden skandináv és természetkedvelőnek bátran ajánljuk. Jól megy a fa konstrukciós házak, illetve a modern minimalista otthonok tereibe! Azonban a természetes jellege miatt nincs olyan környezet, ahol homlokegyenest illene az adott miliőbe. Továbbá nem szabad elfelejtened, hogy a minőség is garantált, hiszen egy EGLO termékről van szó, 5 év garanciával!

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Leave a Reply