Sötét éjszakában tökéletes partner a THORNeco Mary

Közeleg a tél, nyúlnak az éjszakák, egyre többször érsz haza sötétben. A kiemelő fények jelentősége igencsak megugrik. Nyáron azért szeretjük kiemelni házunk homlokzatát, kertünk egyes elemeit, mint például fáink vagy teraszunk, mert esztétikai szempontból kellemesen érzést kelt bennünk. Hasonlóképpen van ez télen is. Különleges és melegítő látványt nyújt a hófödte tájon egy szép díszvilágítás, például egy 3000K-es meleg fehér színhőmérséklettel. Manapság már sajnos egyre kevesebb a hó felénk, de a Thorneco Mary így is tökéletesen kiegészítheti a karácsonyi világításodat.

MARY a maga 500lm-es fényáramával diszkréten, de megfelelően hangsúlyozza a kiemelendő elemeket. IP66-os védelemmel rendelkezik, aminek köszönhetően a legnagyobb eső sem fog ki rajta. Leszúrható kivitel miatt könnyen beillesztheted kertedbe és később módosíthatod annak helyét is. Nem igényel fix alapot, így akár időszakos világításra is alkalmas lehet.

Most, még a fagyok beállta előtt a vezetékek könnyen lefektethetők a földbe. A THORNeco kábelrendszernek köszönhetően gyors szereléssel behálózható az egész kert, számos utólagos módosítások lehetőségével.

Thorneco kábel rendszer:

Mozgás- és fényérzékelőkkel is kiegészíthető a rendszer, ezáltal az érzékelő a mozgás érzékelésére, valamint a nappali fény szintjének megfelelően kapcsolja be-ki a lámpatestet. Ez növeli a lámpatest élettartamát, illetve csökkenti az energia fogyasztását.  Amennyiben nem THORNeco terméket szeretnél a rendszerbe illeszteni, erre is lehetőséget biztosít, egy külső integrátor segítségével. Ez például a karácsonyi világítást is lehetővé teszi bekötni egy kültéri dugalj segítségével a THORNeco rendszerébe.Egy sorolt kültéri rendszernél általában szükség van elágazásokra és elosztódobozokra. Ezeket spórolja meg nekünk a kábelrendszer T-csatlakozója, a Conny IP68, ami 3 pólusú gyorscsatlakozó valamint a multiconnector bővítéshez (1 “apa”, 6 “anya” védősapkával)

THORNeco kábelek, gyorscsatlakozók és érzékelők könnyen kombinálhatók. A kábelrendszer lámpatestei (olyanokat, mint a MARY) könnyen becsatlakozhatók a hálózatba, a Conny gyorscsatlakozó szett segítségével.

.

Maga a kábel előre szerelt és konfekcionált méretben kapható az egyszerű és gyors szerelés elősegítése érdekében. Hosszabbító kábel “apa”/”anya” csatlakozóval, különböző hosszúságban (1 m, 2 m, 5 m, 10 m). 

A MARY és a THORNeco kábelrendszer önmagában is nagyszerű. Viszont más THORNeco kültéri termékekkel együtt kombinálva, bármilyen lakossági vagy professzionális feladatra alkalmas.

Bátran válaszd, hiszen könnyű szerelés mellett időtálló megoldás.

Leave a Reply