Egy stílus, ami rabul ejt! EGLO ETHNO


Bizonyosan álmodtál már hasonlót, mikor hercegnő voltál gyönyörű pompában. Vagy éppen szultánként uraltad a birodalmad. Azonban nem tudom, hogy a részletekre emlékszel-e? Parányit segítek visszaidézni Neked azt a pompát, amit illúzióként éltél meg. 

Ebben nagy segítségedre lesz az EGLO Ethno lámpastílus. Egy kis keleti, egy kis afrikai, egy kis latin-amerikai elegancia. Amit nem nyilatkozhatsz róla semmiféleképpen, hogy általános. Ezek a lámpák elvarázsolnak, majd kitárják előtted a színek, formák egzotikus világát. Egy mesebeli pillanatot hozhatsz otthonodba a távoli országokból, ami valóság lesz.

A lámpák családjai egyedi formatervezésüknek, küllemüknek és színviláguknak köszönhetően széles palettán megállják a helyüket. Lakásod, éttermed, szállodád miliőjében is el lehet képzelni. Védjegye az apró, alapos kidolgozás, egyszerű anyag- és színkavalkáddal. Fém és üveg, más nem is kell ehhez a receptúrához. Fűszernek pedig egy kis fantáziát használt az EGLO.  A drótszövött hatástól kezdve, nagy skálán mozoghatsz. 

ETHNO lámpatíp

Kezdjük is az elején, a Melilla családnál az EGLO-tól. Függeszték lámpacsaládról van szó, acél anyagból, arany, ezüst és antik-ezüst köntösben. Egyedi kidolgozás, aprólékos munka jellemzi. Az acél búráknak köszönhetően, szó szerint a mennyezeted ura lesz. Búrák átmérői 330mm, míg antik ezüst testvérének 285mm. Belógási magassága maximum 1100mm. Foglalat típus a jól ismert E27, ami 60W-os hagyományos fényforrást tud maximum fogadni.

A színkombináció szerelmeseire is gondolt az EGLO, a Jadida család megálmodásával. Antikolt vörösréz színű acél lámpabúráját színes „kövecskék” díszítik. A gyöngydíszítés alatt egyedi csipke szerű díszítés fut körbe, amivel elvarázsol teljesen. Két búra átmérővel, 330mm és 220mm átmérőjű búrával, E27-es foglalattal lép színpadra. Itt is 60W-os fényforrás a felső határ. Belógási magasság 1100mm.

Barázdált füstüveg, egyedi stílus, fekete kiegészítéssel. Egy szó az egész, Tamallat az EGLO-tól. Semmi cicoma, csak egy kis hullám és rabja is lettél. Búra átmérője 230mm, belógási magassága 1100mm. Az egyes függeszték szobád, folyosód, míg hármas nagytestvére étkezőasztalod fölött is szépen mutat, E27-es foglalataival, mely 40W-os fényforrásig terhelhető.

Végezetül leírok neked egy nevet. Riyadh. Az EGLO-tól, amit mi a stílus nagykövetének tekintünk. Amennyiben egy szóval kellene jellemezni, az elegancia lenne. Antikolt fekete szín, millió aprólékos díszítőelem és visszafogott egyszerűség. Varázslatos díszünk függeszték és asztali formában is elérhető. A függesztékének búrájának átmérője 225mm, 1100mm-es belógási magassággal. Asztali formában 180mm átmérővel és 310mm magasságban hagyta el a gyártósort. Foglalatát tekintve E27, ami 40W-os fényforrásig gond nélkül használható.

Összességében, ha jellemezni kellene az Ethno stílust: Szerelem első látásra! Az EGLO megálmodta, megvalósította. Neked csak annyi a dolgod, hogy beszerzed és gyönyörködj ezekben az egzotikus csodákban. Fényforrást tekintve széles és választékos az EGLO paletta, nem kell sokat gondolkodni, mit vegyél a lámpáidba. Itt meg fogsz találni mindent, a vintagetől az LED okos fényforrásig.

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Leave a Reply