Színesen (és RÁBALUX lámpákkal) szép az élet!

Tudod, mivel lehet pillanatok alatt megváltoztatni otthonod atmoszféráját és így a saját közérzetedet is? Egy RGB funkcióval ellátott, azaz színes hangulatvilágítást biztosító lámpával! A Rábalux kínálatában ezek a termékek mind beépített LED fényforrással rendelkeznek, és fali kapcsolóval vagy távirányítóval konfigurálhatóak. Ennek köszönhetően könnyedén a saját igényeidre szabhatod, hogy milyen színben tündököljenek kedvenc lámpáid.

Cikkünkben most az RGB-s mennyezeti lámpák kerülnek reflektorfénybe!

NARCISSA

Kezdjünk egy elegáns, figyelemfelkeltő darabbal, a NARCISSA lámpával, ami csodásan feldobja a nappali, hálószoba vagy akár dolgozószoba hangulatát. A kristályhatású lámpatest, illetve a csillám effekttel ellátott búra együttese gyönyörűen játszik a kilépő fény sugaraival. A termék amellett, hogy szép és mutatós, még sokoldalú is! Az RGB és a különleges háttérfény funkció mellett memória-, időzítő, valamint éjszakai funkcióval is rendelkezik, ráadásul színhőmérséklete és fényereje is szabályozható. Kétféle méretben kapható: választhatod a 395mm átmérőjű, 24W teljesítményű, 2000lm fényáramú kisebb NARCISSA-t vagy a 600mm átmérőjű változatát, mely 40W-on teljesít és 3200lm-nel rendelkezik.

WOLIMIR

Ezt a lámpát már megismerhetted előző cikkünkből is, de más apróból. Jelen esetben az RGB funkció miatt kerül említésre, de érdemes tudni róla, hogy IP44-es besorolású, így fürdőszobába ajánljuk.  A NARCISSA-hoz hasonlósan a WOLIMIR is el van látva mindenféle extra funkcióval, ilyen például a fali kapcsolóval, illetve távirányítóval állítható memória funkció, az időzítő, valamint az éjszakai funkció. Színhőmérséklete és fényereje is igény szerint változtatható.  A lámpa mérete 290x290mm, ami 22W teljesítménnyel és 1800lm fényárammal biztosítja a páratlan vizuális élményeket!

WOLIMIR (2982)
CALVIN

Funkcionális kialakításának és letisztult formavilágának köszönhetően a CALVIN remek választás lehet egy modern nappaliba, hálószobába vagy akár gyerekszobába. A fehér színben, fehér búrával készült okoslámpa minden, előző lámpáink bemutatásakor felsorolt remek funkciót magában foglal. Kiemelkedik azonban a többi lámpa közül fényerejének köszönhetően, ami 3200 lumen! Érdemes továbbá megemlíteni, hogy élettartama nem kevesebb, mint 30 000 óra.

CALVIN (3015)
MURRY

Nevezzük nagyágyúnak? Igen, a RÁBALUX a jelenlegi technológiák adta lehetőségeket kimaxolva alkotta meg a MURRY-t. A fehér színben, lekerekített sarkakkal készült fém és akril modell különleges funkciók egész tárházát rejti. Fényereje és színhőmérséklete változtatható, memória-, időzítő- és éjszakai funkcióval is bír, élettartama pedig igazán kiemelkedő: 50 000 óra. És itt jön a ráadás: a lámpa beépített hangszóróval rendelkezik, amely Bluetooth segítségével működtethető. Ennek köszönhetően nemcsak a szivárvány minden színében tündöklő RBG világítással, de kedvenc zenéid lejátszásával is maximumra csavarhatod a hangulatot!

MURRY (4682)
MOKKA és FOSTER

Végezetül térjünk vissza a szolidabb formavilághoz: jöjjön a MOKKA és a FOSTER, két letisztult, kerek mennyezeti lámpa a Rábalux kínálatából. Előbbit elsősorban nappaliba, hálószobába vagy dolgozószobába ajánljuk, míg a Foster akár gyerekszobába is kiváló választás lehet. A MOKKA, ahogy a neve is sugallja, egy gyönyörű, kávészínű lámpa, 410mm átmérőjű, 2000lm fényárammal világít, dimmelhető, CCT-s, memória-, időzítő- és éjszakai funkcióval bír. A FOSTER is képes mindezekre, ez a modell ráadásul mozgásérzékelővel is rendelkezik, amely 1-5 méter távolságból, 120°-os látószögben érzékeli a mozgást. Jelen modell esetében kétféle lehetőséged van a fényerőszabályozásra: egyrészt a lefelé irányuló, búrából kijövő fényt tudod 2700-5000K között állítani. Másrészt pedig az indirekt, felfelé irányuló fényt tudod különböző színekben kivetíteni a mennyezetre.  

Meghoztuk a kedved a különleges tudású, RGB-s mennyezeti lámpákhoz? Akkor nincs más dolgod, minthogy kiválaszd a számodra legszimpatikusabb terméket a Rábalux online katalógusából!

Forrás: Rábalux

Színesen (és RÁBALUX lámpákkal) szép az élet!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Leave a Reply