A sztárfotós Marasales az Eglotól!

Gyakran gondban vagy, milyen lámpákat válassz otthonodba? Ufót nem akarsz, mindenkinek az van. A LED-es távirányítóst meg a szomszédnál láttad. Különlegeset, szépet és egyedit szeretnél, de kellene belőle egy komplett család. Ja, és majdnem elfelejtettem az árát, mindenképpen elérhető legyen. Amit keresel azt szerintem meg is találtad, ez a Marasales lámpacsalád az EGLO-tól .

Bizony-bizony ő ékesíti a 2021/22-es beltéri lámpa katalógusa címlap fotóját is. Az elegáns, letisztult, sárgaréz/fekete textil kombinációból megálmodott lámpacsalád szemet gyönyörködtető pompában ékeskedik lakásodban, de megállja a helyét irodák, szállodák, éttermek világításában is. A nem hivalkodó, sárgaréz vázat egy finom fekete textil szövés ékesíti, ami az egész lámpát magával ragadja az elegancia világába.

Függeszték típusát három búra átmérővel gyártotta az EGLO: 380 mm, 550 mm, ami 1xE27-es foglalattal van ellátva, valamint 780 mm, ami az ovális kialakításának köszönhetően, az étkezőasztal fölé is tökéletesen illeszkedik a maga 2xE27-es foglalatával. Ezeknek a maximális belógási magassága 1100mm, amit természetesen megfelelő méretre állíthatunk, a fekete sodronyának köszönhetően.

Mennyezeti változatának búra átmérője 480mm, ami 1x E27-es foglalattal díszesedik, így tökéletesen kombinálható függeszték testvéreivel.

A Marasales állólámpájának magassága 1490mm, búra átmérője 450mm, ami talpkapcsolóval ellátott, míg kicsiny asztali testvére, 570mm magassággal 280mm búra átmérővel ékeskedik asztalunkon. Zsinórkapcsolóval van ellátva, komfort és kényelmi érzeted ezzel fokozva. A lámpa foglalat típusok itt sem lettek bonyolítva, E27 amibe 40W-os halogén fényforrást lehet tenni maximum. Viszont a mai modern világban, szinte már csak LED fényforrást használunk, aminek széles választékát megtaláljuk az EGLO-nál is.

Itt nem lesz probléma a fényerővel, színhőmérséklettel, hiszen te határozhatod meg a számodra megfelelő fényforrás kiválasztásával. Melegebb színhőmérséklettel az otthon melegét, míg a hidegebb színhőmérséklet, egyfajta elegáns, irodai hatást kelt ezekben a gyönyörű textil csodákban.

Összegzés:

Egy szónak is száz a vége, az EGLO ismét megálmodott egy egyszerű szépséget, lámpacsalád formájában. Saját fényforrásainak széles palettájából van választék bőven, a vintagetől az EGLO connect okos fényforrásig megtalálható minden. Neked csak meg kell találni a megfelelőt és már gyönyörködhetsz is lámpáidban.

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Leave a Reply