PHILIPS UV-C lámpa a tökéletes fertőtlenítésért!

Az előző cikkeinkből is láthattad, hogy a PHILIPS termékek mindig élenjáró technológiával és különleges tulajdonságokkal ruházza fel a termékeit. Ez a mostani UV-C termék sem lesz kivétel, hiszen egy olyan lámpát mutatunk be, ami egy modern otthon elengedhetetlen kelléke.

Az UV-C bemutatása:

Azonban mi is az az UV-C lámpa? Másnéven már szinte biztos hallottál róla, mégpedig úgy, hogy germicid lámpa. Amennyiben még így sem ugrik be, esetleg nem ismered, akkor ez az a lámpa, ami ultraibolya tartományú fénnyel fertőtlenít. Az ionizáció során oxigén és ózon szabadul fel, ami további fertőtlenítő folyamatokat jelentenek.

Az fertőtlenítő lámpa, mintegy 35 éves történelemre nyúlik vissza, tehát nem napjaink forradalmi ötlete. Ennek ellenére már a technológia betonbiztossá vált és idomult a modern korhoz, merthogy ez már a higany fénycsövek mellett, már LED fényforrásokkal is el vannak látva. Merthogy a nagyobb felületeket még mindig fénycsövekkel fertőtlenítik, a LED-eknek kisebb a hatékonysága UV-C terén.

Philips UV-C:

A PHILIPS felismerte, hogy erre a hasznos világításon alapuló funkcióra ugyancsak szükség van a mai világban, sőt egyre fokozottabban. -Lásd elmúlt idősszak (COVID-19 időszak) különbképp hasznos lehet minden háztartásba egy ilyen készülék-. A PHILIPS gyártónakrengeteg UV-C terméke van, amiből kettőt mutatunk most be. A kettő közt a különbség a teljesítményük és ezzel arányosan a méretük. A kisebbik teljesítménye 4W és fizikai méretei is kompaktak. Akár egy kis ékszerdoboz a 26,5×10,5×15,5cm-es méreteivel. És Külsőre is egy elegáns, kicsit sem hivalkodó készülék. A nagyobbik testvére jóval impozánsabb darab. A 28,5×28,8×28,8cm kocka alak már egy külön helyet igénylő UV-C fertőtlenítő, ámbár ehhez jár is a 135W teljesítmény is!

Mindkét termékre igaz, hogy felhasználóbarát és biztonságos. Ugyanakkor az UV-C rendkívül veszélyes, ha belenézünk akár vakságot is okozhat, így fokozatosa óvatosságot igényel a használata! A könnyen felnyitható fedél kinyitása után találkozol szembe a rozsdamentes acél felülettel, aminek visszaverődése kedvezőbb hatásfokot is generál. Ezen kívül van egy digitális kijelzője és kinyitáskor automatikusan, egyből lekapcsol az UV-C LED fényforrás.

Ami viszont a leglényegesebb, hogy laboratóriumi tesztekkel alátámasztva, mindösszesen 9 másodperc szükséges ahhoz, hogy például a COVID-19 vírust érzékelhetőségi küszöb érték alá csökkentse.

Ajánlásunk, hogy a PHILIPS UV-C lámpás fertőtlenítő lámpa beszerzését fontold meg, mégpedig a Te és családod érdekében! Egyszeri befektetés, aminek következtében biztonságban érezheted az otthonodat és hozzátartozóidat.

Egyéb érdekességek Facebook oldalunkon!

Forrás: PHILIPS, WIKIPEDIA

Leave a Reply