Modern stílus fekete köntösben!

Képzeld el, hogy lakásfelújításba csaptál vagy építkezésbe. Épp azon tűnődsz, hogy a világítást szeretnéd a jelenlegi trendnek megfelelve, modern és leginkább fekete színű lámpákkal megoldani. Azonban van ami tetszik, de túl alap a tudása. Van ami okos, viszont nincs például egyforma mennyezeti és állólámpa. Ez esetben az EGLO MARGHERA lámpacsalád az egyik tuti befutó. És a végére még tartogatunk egy meglepetést is!

Külső:

A MARGHERA lámpák a modern stílus igazi megtestesítői. Semmi giccs, fekete-fehér színkombináció, minimál forma és mindez okosvilágítás tulajdonságokkal megspékelve. Ugyanakkor minden lámpafajta megtalálható belőle, így totális összhang lesz a végeredmény.

Kezdjük azzal, ami minden MARGHERA lámpatestre helytálló. Ez pedig, hogy applikáció vagy távirányító segítségével állítható be hangulat, avagy aktuális alkalomhoz igazítva. Ez persze, hogy beépített fényforrásnak köszönhető. Ahogy az is, hogy lehetőséged van beállítani a 16 millió szín bármelyikét illetőleg fényerejét is. Továbbá képzeld el azt, hogy egy különösen fáradt nap után hazaérsz, és már beállítod a megérkezés előtt, hogy a nappalidba egy megnyugtató, melegfehér szín fogadjon. Behuppansz a kanapéra és megpihensz akár egy könyv társaságában, amit az álló lámpa típusa is biztosíthat. A majdnem 170 cm-es magassága és 30 cm-es lámpatest részéből a fényáram 2100lm. Ez példás érték, legalább annyira mint ahogy az asztali verziójának az 1900lm-es értéke, ami 26 cm-es átmérőjű. És ez még csak a kezdet a MARGHERA szortimentjét tekintve.

Vegyük példának a csodálatos függesztéket, ami egy szintúgy egyszerű kör designnal lett megálmodva. Az átmérője 60 cm és a fényárama 3200lm! Azonban, ha Neked inkább egy mennyezeti változatra lenne szükséged, az IS van! Ennek is 60 cm az átmérője és 3200lm a kijövő fényereje. Magától értetődő, hogy mind a mennyezeti mind a függeszték is fel van vértezve a színhőmérséklet és színválasztó tulajdonsággal. Mindkét esetben 27W teljesítmény biztosítja a lehetőségek végtelen variációját. 

Végezetül, még amit eddig nem említettünk, az a fali MARGHERA lámpatest. Mert igen, ez is van, hogy teljes szimbiózis uralkodjon az egész helyiségben. Egy 30 cm-es karika. És bizony egy ilyen mérető lámpának arányosan nagy fényárammal is párosul. Nem kevesebb, mint 1900lm gondoskodik a káprázatos falvilágításról. A színek és dimmelhetőségnek köszönhetően, alkalmas akár képek vagy egyéb tárgyak kiemelésére is.

Extra:

És jöjjön a grátisz az EGLO-tól! Ez pedig az, hogy a MARGHERA családnak van két fehér tagja. Külsőre megegyeznek az eddig ismertetettekkel, viszont ezeknek paramétere a 3000K és a szabályozható fényerő. Vannak akinek nincs szüksége a nagy tudásra, de a modern irányvonalat szeretnék követni. Nekik lehet a tökéletes választás. A két fehérnek a különbsége a méretében rejlik. A kisebb 45 cm, míg a nagyobbik 60 cm. Remekül mutatnak étkezőbe, nappaliba vagy akár hálószobába is!

Imádjuk, hogy EGLO gyártó gondol azokra, akik szeretik a tökéletes összhangot a lámpák terén egy otthonba megvalósítani. A MARGHERA lámpák szépen idomulva a környezethez nyújtanak felettébb modern érzést.

A minőséget az acél anyag használat és az 5 éves garancia támasztja alá.

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Leave a Reply