Egy LED panel mind felett!

Az innovatív, akár 2000 Lumen fényáramú Müller Licht LED panelek gyakorlatilag bármilyen helyiség világítására alkalmasak: egyaránt használhatók önmagukban, illetve az opcionálisan megvásárolható, stílusban hozzájuk illeszkedő függesztő szettel is. A fali kapcsoló segítségével 3 lépésben szabályozható lámpatesttel mindig kedved szerint állíthatod a fényáramot és a színhőmérsékletet. Rajtad áll, hogy 2200 kelvines, gyertyafényhez hasonló világítást választod vagy a 3000K-es melegfehéret. De dönthetsz a 4000K színhőmérsékletű hidegfehér fény mellett is. Érdekesség, hogy mindegyik LED panel rendelkezik beépített indirekt világítással is, amely mindig a fővilágítás beállításainak megfelelő fényt bocsájt ki.

Igazítsd az ízlésedhez és használd sokáig!

Sőt, a LED panelek dobozában megtalálható piros, kék és zöld felragasztható szalagok segítségével pillanatok alatt személyre szabhatod az indirekt világítás fényét. Az öntapadós ragasztóval rögzíthető szalagok használatával azonnal elragadó stílusban világíthat a lámpa által kibocsájtott indirekt fény. A különleges fényhatást pedig sokáig élvezheted, hiszen a Müller Licht LED panelek élettartama akár 35 ezer óra, ez átlagos napi használattal számolva 35 éves élettartamot jelent.

Válaszd ki a megfelelő függesztő szettet is!

Mindegyik LED panelhez bátran ajánljuk a hozzá stílusban illeszkedő, kerek vagy szögletes függesztő szettet, hiszen a lámpatestet a térbe lógatva igazán hangulatos fényvilágot teremthetsz. Ráadásul a függesztő szett magassága szabadon szabályozható, így pontosan be tudod állítani a pozícióját. Lényeges, hogy a függesztő szett is rendelkezik indirekt világítással, amely minden beállítás esetén tökéletes összhangban világít a teljes lámpatesttel.

Forrás: Lumenet

Leave a Reply