Minimalista okos lámpa? HUE SIGNE!

Vannak lámpák amiket, ha megpillantasz, azonnal tudod milyen design környezetbe illik. Így van ez a HUE SIGNE lámpáival is, ugyanakkor hiába minimalista a kinézete, mégis akár más miliőben is megállja a helyét, hiszen szinte észrevehetetlen.

A kevesebb néha több? A SIGNE lámpáknál a kinézet szempontjából ez hatványozottan igaz. Bármelyik tagját is választod, mindegyik egy egyszerű formavilágot testesít meg, mégpedig egy egyenes vonalat. Van természetesen egy vastagabb talp része, hogy a stabilitás ne legyen kérdés.

Két modell, két -féle színnel választható. Teljes mértékben megegyezik a kinézetük, így remekül, szimmetrikusan is tervezhető az otthonodban.

Az asztali lámpa, egy méretben fekete és fehér lámpaházzal választható. A magassága 55cm. Azonban nagy hiba lenne lebecsülni, mert a technikai paraméterei figyelemre méltóak. Szinte említeni se szükséges, hogy beépített LED fénye van, ami maximálisan 730lm fényáramot rejt magában. Azonban 4000K színhőmérsékleten használva ez az érték nem kevesebb, mint 1040lm!

Mivel a HUE család tagja így minden arra jellemző világítástechnikai tényező igaz rá. Például a dimmelhetőség, 16millió szín közül való választás, hangvezérlés, okos eszközzel távolról irányítva. Ugye mennyi minden? És ez még nem is minden! A SIGNE családi lámpái még arra is képesek, hogy átmenet nélkül tudja folyamatosan változtatni a színeket. Teljesen zökkenő mentesen és észrevétlenül. Továbbá a HUE Sync Box és bridge eszköz együttes használatával, olyan intelligens világítás hozható létre, hogy az egészen magával ragadó! Nézz akár egy filmet, és alkalmazkodnak a színek hozzá, avagy hallgass zenét és ahhoz is a legmegfelelőbb színeket fogja keverni. Így akár a házibuli alapelemei is lehetnek a SIGNE lámpák.

Állólámpa

Az eddig említett asztali verziónak a nagy testvére az álló lámpa. A csaknem 146cm-es magassága az egyszerű vonal kinézetét, talán még csinosabb élménnyé varázsolja a szemünknek. A tudása pedig, természetesen megegyezik a kistestvérével.

Személy szerint, mi imádjuk az egyszerű formákat, egyszerű megoldásokat. Azonban, hogy az egyszerű külcsín ötvözve van minden napjainkban elérhető világítástechnikai újdonsággal, az egyszerűen a fellegekbe repíti titkos kedvenceink listáján!

Győződj meg Te is róla az alábbi videón:

Forrás: PHILIPS

Minimalista okos lámpa? HUE SIGNE!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Leave a Reply