Fény, ahogy Te AKAROD!  EGLO okoslámpák.

Az EGLO CONNECT rendszerét már ismerheted, hogy egy sokoldalú ugyanakkor egyszerűen kezelhető és integrálható rendszer. Az okos lámpáit távirányító vagy egyéb okos eszköz segítségével vezérelheted személyre szabottan. Az EGLO célja, a Connect megalkotásakor, hogy a fényt oly módon tudod önmagadhoz idomítani, mint bármi mást az életed minden területén. A fény ne csak kiszolgáljon Téged, hanem annál többet is nyújtson!

A CONNECT lámpatestek és fényforrások színhőmérsékletét beállíthatod bármilyen színhőmérsékletre. Az RGB-s eszközök színeit akár 16 millió szín közül is változtathatod. Az eszközöket egyszerű beállítani okos eszközök segítségével. Mindemellett távirányítóval is tudod párosítani és irányítani a kívánt lámpáid vagy fényforrásaid.

A CONNECT rendszere a Bluetooth alapon működik, viszont az eszközök kommunikálnak egymással és intelligens hálózatot alkotnak (Mesh technológia). A rendszer egy zárt működésű hálózat mellyel nem férnek hozzá idegenek az eszközeidhez. Azonban engedélyeket adhatunk felhasználók részére.

Az EGLO CONNECT számos lehetőséget nyújt az egyszerű felhasználótól a profiig. Ilyenek például:

  • távollét funkció WI-FI használattal
  • mozgásérzékelő fényerőszabályzással
  • nappali-éjjeli funkció mozgás felismeréssel

A termékválaszték mind beltéri lámpatesteket mind pedig kültéri lámpatesteket is tartalmaz. Természetesen a fent említett mozgásérzékelés saját szenzorok nélkül nem működne. Viszont a rendszerbe integrálható dugaljak is a termékkínálat részét képzik, a fényforrások és lámpatestek mellett.

AwoX Smart Control 

Remek hír, hogy a lámpatestek a magyar nyelvű AwoX Smart Control applikáció segítségével vezérelhetők. A kezdeti üzembehelyezéshez és bejelentkezéshez szükséges internet kapcsolat ezután a lámpatest és a telefon egymással kommunikál.

Ezen felül az igazán hasznos funkció az időzítés. Ez a funkció az esetleges ébresztés lehetőségét rejti magában. Mennyire kellemes, ha nem egy hangosan csipogó hang ébreszt, hanem a napfelkeltét imitáló világítás? Segítünk… Nagyon!

Amennyiben több fényforrásunk vagy lámpatestünk van úgy a mesh technológiának köszönhetően csoportokat is alkothatunk. Ezzel a kijelölt csoportokat külön-külön vezérelheted. A lámpatestek egymással kommunikálnak és a vezérlő jelet továbbadják. 12 méteres távolságból képesek egymással kommunikálni, így bővíteni a hálózat hatósugarát. A lámpatesteken beállíthatod a buli fényeit is, gyakorlatilag disco hangulatot teremthetsz!

Hasznos eszköz még a Connect Plug és Plug plus. Az okos dugalj, ami ellenőrzi az energiafelhasználásodat. Minden készülékedet okossá teheted vele: nemcsak a lámpákat, hanem akár a tv-t, ventilátort is be- és kikapcsolhatod a segítségével.

Gyakorlatilag vegyük úgy működik, hogy egy okos dugalj, mellyel fel és lekapcsolhatod eszközeid. Számos olyan lehetőség van, amikor ez jól jöhet számunkra. Ugyanakkor ennél többet is tud a rendszer. Energiafogyasztás mérést is végezhetsz vele. Az eszköz képes arra, hogy Wi-fi rendszeren keresztül, akár távolról is vezérelheted a dugaljakat illetve egyéb eszközeidet.

Az EGLO connect eszközök árban és felhasználhatóságában igazán kiemelkedő. Könnyen tanulható és kezelhető plattformja minden korosztály számára szórakoztató és ugyanakkor hasznos is!. A fényforrások jutányos áron okosítanak bármilyen lámpatestet és életünk részévé válnak. Hamarosan érkeznek az új EGLO Connect lámpák is, melyek a bluetooth mellett Zigbee protokollal is tudnak kommunikálni. Addig nem is tudod, hogy szükséged van rá, amíg ki nem próbálod!

Tedd meg és keresd fel az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Leave a Reply