A hajlékonyság Schrack Trinity LED szalagok előnyei!

A komplex világítási megoldások gyakran igényelnek olyan flexibilis megoldásokat, melyekre csakis a LED szalag tulajdonságai képesek megoldást nyújtani.

A Schrack Trinity szortimentje is tartalmazza a kiváló minőségű LED szalagokat az optimális közvetett megvilágítás érdekében.

Alkalmasak dekoratív világítási minták készítésére, illetve az üzletekben az ügyfelek figyelmét egyszerűen és igényesen irányítják a termékekre. Lássuk be, ez pedig elengedhetetlen egy üzlethelyiségbe!

A Schrack kínálatában 5 fm-es és 30 fm-es tekercsben rendelhető típusok vásárolhatók. A 30 fm-es egyben sorolásnak köszönhetően, nagyobb megvilágítandó távolság szerelése is könnyen kivitelezhető.

Mindezek mellett a LED szalagok Ra90-es. Ez azt jelenti, hogy a színvisszaadása kiváló értékű. Közel ugyanúgy tökéletesen visszaadja a természetes fény alatt látszó színeket. Bármilyen feladatra kifogástalan lehet mind színvisszaadás mind pedig fényáram tekintetében.

A szalagokból rendelhető fényáramok szerint 960lm/1000lm/1300lm/1400lm-ben. Továbbá 3000K és 4000K-es színhőmérsékletű változatok közül választhatsz.

A Led szalag technológia a legsokoldalúbban használható technológia, amellyel mindenre adhatunk megoldást, azonban szerelésénél fogva mindig szükség van alu profilra is.

Ezekkel a proflokkal lesz a LED szalag igazán variabilitásának utánozhatatlan világítási megoldás! A felületi és süllyesztett alap sínek mellett, elérhetőek egyéb lámpaprofilok is, avagy technikai speciális profilok is.

Néhányat kiemelnénk, amelyekkel ritkábban találkozunk, mégis kiemelt jelentőségű lehet!

Az SLW profilok.

Ezek a profilok az indirekt világítások tökéletes sínjei. A sínben nem látható helyen helyezkedik el a szalag. Ezáltal  sín mélyéről indirekt módon világítja meg a sima vagy hullámos felületű fényterelőt. Így létrehozva az  indirekt világítást. Legyen szó oldalfalról vagy mennyezetről, mindkét esetben tökéletes megoldást szolgál.

Az SLR lámpaprofil:

A lámpaprofilok közös jellemzője, hogy olyan sínek, amelyekben nagyobb teljesítményű szalagok vagy éppenséggel több sor szalag is elfér. A szélességéből következően az SLR profilban akár 4 sor szalag is gond nélkül elfér.

Így kis hosszúságba is nagy fényt tudunk beépíteni. A lámpaprofilok sok esetben függesztésre kerülnek, ehhez is találunk megfelelő tartozékokat a SCHRACK kínálatban.

Burák tekintetében sokféle fényáteresztő képességgel rendelkező típus rendelhető. A 76%-tólegészen 95%-ig.

A Schrack Trinity minőségi LED szalagokkal és profiljaikkal minden létező LED szalagos problémára profi megoldásokat nyújt. A Világítástechnikai lehetőségek száma korlátlan ezzel a SCHRACK technológiával.

Termékek itt: Schrack.hu

Leave a Reply