Irodai LED panel otthoni felhasználásra is a HUE-tól!

Igen, igen  ahogy a címben is olvashattad irodai felhasználású LED panelt írtunk. Ez helytálló, és az a szép benne, hogy akár az irodai világításodat, akár otthonodat is fel lehet dobni a HUE SURIMU lámpákkal.

Külső esztétikai jegyei a tipikus LED panelre utalnak. Fehér kerettel kapható, hogy univerzális legyen minden helyiségben. Ezenkívül opál burával van ellátva minden modell, hogy a homogén fényeloszlás garantált legyen. Két tipikus méretben tudod kiválasztani. Egy hosszúkás, 1200×300mm-es és egy négyzet alakú, ami 600×600mm-es nagyságú. Itt utalnánk vissza arra, hogy irodai alapokra van helyezve a SURIMU lámpacsalád, mivel ott jellemző ez a két méret a raszterbordák miatt.

Külső:

Viszont lássuk csak, hogyan kerül szimbiózisba a SURIMU két modellje az otthonodban! A 48mm-es lámpatest vastagság garantálja, hogy rásimul a felületre, minimális kilógással. Ugye a fontos szempont, hogy világítási értékei elegendőek. Naná! A jó hír, hogy mérettel arányos a teljesítmény a SURIMU lámpák esetében. A bűvös szám pedig, a maximális 4150lm, ami természetesen beépített LED biztosít rendkívüli minőségben! Az, hogy miért emeltük ki, hogy maximális, a következőkben fog értelmet nyerni.

Belső:

Térjünk is rá, hogy miért való a Te otthonodba is! A kulcs, hogy a HUE család tagja. Ergo, ahogy már más cikkünkből is megismerhetted az okos eszközök világára van konfigurálva. Így mindent tud, amit csak el lehet várni a legmodernebb világítási eszköztől! Kezdve az alapoktól, hogy fényerőszabályzás lehetőségét és színhőmérsékletét is lehet tetszés szerint állítani. Továbbmenve 16millió szín közül, biztos megtalálod az aktuális kedvedhez való színkombinációt.

Ami viszont evidensé teszi, hogy élen járnak a HUE és a SURIMU lámpák, hogy akár hangvezérléssel is képes vagy irányítani a brige eszközön vagy bluetooth-on keresztül lámpáid.

Ezek már szinte az abszolút otthoni használatra jellemzővonások, azonban van olyan helyzet amikor az irodában is hasznosítható! Ilyen például a fényerőszabályzás, avagy a színhőmérséklet változtatás.

Egyértelmű, hogy a HUE a SURIMU családdal is erősíti a prémium minőségű és okos technológiájú  világítást!

Forrás: PHILIPS

Irodai LED panel otthoni felhasználásra is a HUE-tól!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Leave a Reply