EGLO világító gömbök a kertedbe!

A kerti világítás számtalan módon kivitelezhető. Amennyiben létrejött az általad megálmodott világítási forma kertedbe, jöhetnek az egyéb kiegészítő világítások is. Itt jön képbe az EGLO MONTEROLO és MONTEROLO-C, amivel felteheted a világítás koronáit kertedbe!

Alap MONTEROLO:

Tulajdonképpen minek is kell túl gondolni sokszor egy-egy formavilágot? Van, amikor elég az alapokhoz hozzányúlni. Így tett az EGLO is a MONTEROLO kollekciójával is! Semmi felesleges körítés, egyszerű gömb alak. Viszont pont, hogy a visszafogott, mondhatni minimalista designnal lesz igazán hangulatteremtő odakint. 

Elsőként a MONTEROLO családdal ismerkedj meg. A lámpa külalakja már volt az imént említve, ami hozzá tartozik még, hogy fehér átláthatatlan fehér műanyag burával van szerelve. Ennek az előnye, hogy amennyiben van kisgyerek, aki játszik a kertben és netán leveri, neki megy, nem okoz sérülést. Továbbá a lámpa sem fog sérülni gyengébb testi kontaktusoktól! A lámpák fényereje ugye itt nem is igazán mérvadó, azonban egy darab E27-es foglalattal vannak szerelve. Maximum 40W teljesítményű izzó helyezhető bele, így igény szerint és mivel van a burában hely, rakható magas lm értékű izzó is bele!

Fő előnye a MONTEROLO lámpáknak, hogy négy különböző méretben kaphatóak. Van 30cm, 39cm, 50cm és 60cm-es kivitelben. Ilyen széles skálán mozgó méretek közül mindenki megtalálja a számára optimálisat. Arról nem is beszélve, hogy remekül kombinálhatók a különböző méretek, aminek az eredménye kivételes vizuális látvány a kertedbe.

Extrás MONTEROLO:

Másodsorban a MONTEROLO-C típuscsaládot nézd meg. Ez méretben, kinézetben teljes mértékben megegyezik a MONTEROLO-val. Ez viszont csak első ránézésre igaz. Ugyanis ezt a családot Connect okos izzóval csomagolva adja az EGLO. Aminek előnyeit még felsorolni se könnyű. Okoseszközökről és távirányítóról is működtethető minden funkciója. Ezek a tulajdonságok egyike az RGB, tehát 16 millió szín közül van lehetőséged választani. Tudod változtatni a fehérszín színhőmérsékletét, illetve fényerejét is képes vagy beállítani.

Nem kétséges, hogy egy ilyen okoslámpával és minimalista megjelenéssel, Te leszel a legkirályabb a környéken kerti világítás terén! A sima verzió pedig a szolidabb változat egy kellemes hangulatvilágításnak a kertbe.

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában

Forrás: EGLO

EGLO világító gömbök a kertedbe!” bejegyzéshez ozzászólás

Leave a Reply