Ha ellenálló lámpatest, akkor válaszd a THORNECO JULIE lámpatestet.

A por és páramentes lámpatestek kínálata igen széles skálán mozog. Ezzel párhuzamosan az alkalmazási területek is nagyon sokfélék lehetnek. A parkolóházakban minden esetben fogunk találkozni ilyen lámpatestekkel. Ezzel szemben bá!rhová beépíthető, ahol szükség van a por és pára ellenei védettségre (IP védettség szerint IP65). Ilyen a Julie lámpatest is.

A Thorneco ebben a szegmensben is olyan extrákkal dolgozik, amelyekkel a Julie lámpatest kiemelkedik az egyszerűbb por és páramentes konkurenciák termékei közül.

Kiváló minőségű polikarbonát lámpaház jellemzi és  kiváló minőségű opál diffúzorral rendelkezik az egyenletes megvilágításért. Mindezek mellett fém békazár rögzíti a burát a lámpatesthez, aminek köszönhetően időtálló és szoros rögzítésről gondoskodik, könnyed eltávolíthatóság mellett.

Sokoldalúság

Egy az egybeni lámpatest cserére tökéletesen alkalmas. Merthogy elérhető fényárama variánsai a 2200 lm (19 W), 3200 lm (28 W), 4200 lm (38 W), 6300 lm (55 W), 8600 lm (76 W) akár 116 lm/W.

Egy kiépítésnél nem csak az fontos, hogy valami a régi helyére tervezés nélkül is beépíthető legyen. Annál is inkább az számít, hogy nagy mennyiség szerelése esetén maga a szerelés is gyors legyen. Erre lett kifejlesztve a CONNECT változat, amely gyorscsatlakozóval rendelkezik az egyszerűbb és lényegesen gyorsabb telepítéshez.

Színhőmérsékletben ugyan csak 4000K az elérhető. Azonban mindenképpen meg kell jegyezzük hogy ezeknek a lámpatesteknek alkalmazása esetén a 3000K-es fényszín igen ritka. Így létjogosultsága is szintén megkérdőjelezhető. Éppen ezért a Thorn is csak a 4000K-re összpontosít.

A különlegesebb felhasználások, mint például egy parkolóház különlegesebb lámpatesteket kívánnak meg. Amikor arról beszélünk, hogy hatékonyság úgy nem csak a lámpatest, hanem a rendszer összesítve is legyen hatékony! Ezt úgy érhetjük el, ha különböző érzékelőkkel a rendszerünket beszabályozzuk. 

Ilyen lehet egy jelenlét érzékelő is. A jelenlétérzékelő más elven működik, mint az infrás mozgásérzékelő, így gyakorlatilag minden mozgást érzékel. Ezzel elérhetjük azt, hogy sorok, bizonyos szakaszok az autó mozgásával egy ütemben kapcsoljanak fel vagy éppen le. Ez nem csak modern megoldás, de a LED lámpatestekkel kombinálva maximális energiamegtakarítás is elérhető, illetve a lámpatest élettartamát is meghosszabítja.

Ez a megoldás nem csak a parkolóházakban, de a raktárakba is kiválóan  működik. Erre adott egy jól működő minőségi terméket a Thorneco. Jelenlétérzékelővel és folyosó funkcióval ellátott változatok elérhetőek a Juile termékekből.

A Julie por és páramentes termékcsaláddal nem nyúlunk mellé, segítségünkre lesz. A megfelelő világítás kialakításában, legyen az parkolóház illetőleg raktár vagy egyéb hasonló környezet.

Nézzétek meg a videót róla:

Forrás: Thorn

Leave a Reply