Tarts lépést otthonodban a RÁBALUX fekete lámpáival!

A napjainkban is közkedvelt minimalista, modern, Loft, indusztriális stílusok egyik alapszíne is fekete. A fekete szín egyfajta ősi eleganciát, letisztultságot képes sugározni. Nincs ez máshogy a Világítástechnikában sem! A lakberendezési trendeknek megfelelően a Rábalux is rájött, hogy ez bizony egy örökérvényű szín a modern termékkörökben is. Ennek magyarázata rém egyszerű. Praktikussága megkérdőjelezhetetlen, kombinációs képessége pedig prímán működik bármely más színnel!

Amennyiben épp azon tanakodsz, hogy szeretnél valami modern, letisztult lámpát otthonodba, csapj fel egy Rábalux katalógust és meglátod, hogy biztos siker lesz belőle!

Zenith (Cikkszám:3320)

A kerek forma és modern stílusú LED lámpák kedvelőire gondolva alkotta meg a Rábalux például, az AQUILA, MERIDIA, VESTA, vagy éppen a ZENITH termékeket. Mindegyikre igaz, hogy beépített LED fényforrással rendelkezik és 3000K-es, tehát melegfehér színhőmérséklettel nyugtatja szemünket. Kivétel ez alól az AQUILA, ami 3000 és 6000K közötti tartományban változtatható. Ezek a fekete lámpák egytől egyig alkalmazhatóak nappaliban vagy hálószobákban stílusuk és relaxáló színhőmérsékletük miatt.

A következő irányvonal, amiben a Rábalux rendkívül széles repertoárral rendelkezik fekete lámpák terén, az az indusztriális stílus. Ezen belül is számos típussal találkozhatunk, de kiemelnénk pár nagy közkedveltségnek örvendett modellt. Ilyen a MIROSLAW, ASLAN, CALISTA vagy a BELANO és JARINA. Ezeknél a lámpáknál nem jellemző az integrált LED, inkább az izzós kivitelek dominálnak. Na már most, ez nem azt jelenti, hogy nem modernek. Azért vannak legtöbbször E27, illetve E14-es foglalattal felszerelve, mert így számtalan típusú retrofit fényforrás közül válogathatsz. Ilyenek például az Edison féle izzók, amiknek a belső kialakítása teljes összhangban van a lámpával, így tökéletesen hozzák az indusztriális hatást. Természetesen a felsorolt lámpacsaládok többsége sok tagból áll, így kombinációjukkal biztos siker lesz a harmonikus lámpatestek látványa.

Végezetül vegyünk a hatalmas szortimentből egy egyszerűbb fekete lámpát, ami ékes példája annak, hogy a Rábalux milyen modern műszaki technológiával van felvértezve. Ez pedig a CEILO! Végtelen egyszerű forma, ami nagyjából bármilyen környezetbe besimul és teljesít. A dimmelhetőség (fényerőt képes szabályozni), ezen a szinten már elvárt, amit nyilvánvalóan abszolvál is a CEILO. Ezenfelül 3000-6000K-ig választható színhőmérséklet mellett még időzítő, éjszakai és memória funkcióval is ellátták!

Ceilo (3082)

Ahogy már írtuk, a fekete lámpák univerzális felhasználásúak, így akár az aktuális trendnek megfelelő mustár sárga, szürke, púder színekhez is klappolnak. Tovább haladva ezen gondolat mentén, a legnagyobb, fehér és fekete kontraszt alkalmazása is jó választás lehet. A hazai piacvezető Világítástechnikai cég, a RÁBALUX kifejezetten nagy hangsúlyt fektet az aktuális designkövetésre. Ugyanakkor, ha más szín is érdekel, feltétlen nézz szét az új RÁBALUX katalógusban, mert biztos, hogy mindenre van opciója!

Keresd fel a Rábalux webshopját vagy látogass el valamelyik forgalmazójához, ami könnyű, hiszen rengeteg kis és nagykereskedelmi egységben megtalálod! 

Forrás: Rábalux

Tarts lépést otthonodban a RÁBALUX fekete lámpáival!” bejegyzéshez ozzászólás

Leave a Reply