Modern és klasszikus textilbe zárva!

Arany, fekete és textil

Gyakran találkozhatsz olyan gyártó termékével, amiben megtalálod a „nagy bumm” lámpát, viszont hidegzuhanyként ér, amikor szembesülsz vele, hogy nincs minden típusa. Pedig Neked annyira tetszik, hogy az összhang miatt választanál belőle tegyük fel állólámpát, mennyezetit és akár falit is. Szerencsére az EGLO okosan tervezi a lámpacsaládjait és Rád is gondol, akinek minden típusra szüksége lehet!

Ilyen lámpa az ESTEPERRA is. Nem fogsz találni fogást rajta, hogy mi az ami nincs. Egy modern otthon látványos Világítástechnikai eleme lehet a designjával. Köszönhető ez az örök klasszikus színkombinációnak, a feketének és aranynak. Belül arany színben pompázik, hogy azért tűnjön ki az átlagtól, de kívül fekete, a visszafogottság és egyszerűség jegyében. Ráadásul az egész valamiért könnyen emészthető, mégpedig ez az anyag felhasználásban rejlik, mivel a bura textilből készült!

ESTEPERRA lámpatípusok:

Mennyezeti

Mennyezeti lámpájának burája 475mm széles és 1db E27-es foglalatot tartalmaz.

Függeszték (egy tagúból két méretben és egy négyes hosszában)

Kapható egy kisebb 380mm-es és egy nagyobb 530mm-es szélességű változatban. Értelemszerűen az előzőbe 1db izzó helyezhető, míg a másikba 3db. Így biztosítva a fényáramok kedvelőinek a széles repertoárt. Illetve van még egy négyes függeszték is, ami leginkább étkező asztal felé applikálható és 4db E27-es izzót tehetsz bele.

Állólámpa

Ennek a burája megegyezik a kisebb mennyezetiével, tehát 380mm-es. Így egy izzót képes befogadni, ami egy álló lámpába elég is, hiszen bura méretei miatt nagy méretű/teljesítményű izzóval is felszerelheted.

Spot

Talán ez a legkülönlegesebb modell az ESTEPERRA családban. Önmagában a spot nem nagy durranás, viszont, hogy textil az már annál inkább! Ráadásul rögtön 3 félében. Egyes, kettes és hármas verzió közül választhatsz. És ahogy az előző testvéreibe, így ezekbe is E27-es foglalatokkal fogsz találkozni!

Az EGLO nagyon szépen összerakta az ESTEPERRA lámpacsaládot szó mi szó. Mindenre gondolt, de ha ez sem lenne elég feldobhatod egy vintage izzóval, vagy akár EGLO CONNECT okos izzókkal!

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában

Forrás: EGLO

Modern és klasszikus textilbe zárva!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Leave a Reply