Spot lámpázd otthonod HUE-val!

A spot lámpa felhasználása, amióta berobbant, azóta is osztatlan sikert élvez a világítás területén. A süllyesztett kivitelnek alkalmazása kiemelkedő a modern lakberendezési környezetekben. Ez a tipikus „soha nem megy ki a divatból” világítási forma, mivel diszkrét és ezzel együtt funkcionálisan is megkerülhetetlen. Ezt a PHILIPS is tudja, így a HUE MILLISKIN család kifejezetten erre épülve jött létre.

A HUE MILLISKIN:

A HUE MILLISKIN lámpacsalád négy tagból áll. Forma szerint dönthetsz kerek, avagy négyzet alakú közül. Szín szerint is két lehetőséged van választani, mégpedig fehér és aluminum színű keretekkel kapható.

Számos előnyéből kezdetnek vegyük azt a tulajdonságot, hogy mind a négy modell billenthető foglalattal van ellátva. Ezáltal képes vagy úgy beállítani, hogy egy bizonyos falfelületet vagy tárgyat megvilágíts. Egyfajta kiemelő világításként is fel lehet használni. Magától értetődően, amennyiben egy folyó megvilágítása a terv vele, nem szükséges billenteni, lehetőséged van síkba hagyni a burát.

A MILLISKIN kerek verziói 90mm, míg a négyzet alakú 100mm. Praktikus ez a méret, merthogy különleges, keskeny állmennyezeti formákba is könnyen illeszthető. Egységen az összes MILLISKIN spotba egy darab GU10-es izzó szerelhető, amit a gyártó biztosít is hozzá, mégpedig 350 lm fényárammal.

A legfőbb előnye azonban mi lehetne, ha nem az, hogy HUE termék ez is! Tehát, ahogy ezt már korábbi cikkünkből (hivatkozás előző cikkekre) is megismerhetted, beleillik a HUE okos rendszerébe. Képes vagy 2200K-től egészen 6000K-ig beállítani a fehér szín színhőmérsékletét. Ezenfelül okos eszközeidről is tudod irányítani, időzíteni és a fényerőt fokozatossággal növelni vagy csökkenteni. Nyilván, hogy tudd az összes funkcióját használni szükség lesz egy HUE Bridge eszközre is.

Gyakran mondják, hogy nincs már hova fejlődni tovább. A HUE MILLISKIN is példa rá, hogy de bizony van! Míg pár éve valóban csak egy halovány fényt biztosító világítási eszköz volt a spot, úgy a PHILIPS haladva a korral mutatja a jövő útját. Egy spot, ami vezérelhető, intelligens és abszolút a felhasználói élményt biztosítja!

Forrás: PHILIPS

Leave a Reply